Annonce
Nyborg

Mand fremstilles i grundlovsforhør søndag: Politiet efterforsker mistænkeligt dødsfald i Åparken i Nyborg

En midaldrende kvinde er fundet død under mistænkelige omstændigheder i Åparken i Nyborg. En midaldrende mand er blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen. Manden bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør søndag, oplyser Fyns Politi på Twitter.

Opdateret. Den 52-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Odense klokken 15.15. Hvad sigtelsen lyder på, ønsker Fyns Politi ikke at oplyse. Ligesom de ligeledes ikke ønsker at oplyse, hvad obduktionen har vist.

Lørdag aften var politiet tilstede i Åparken i Nyborg for at undersøge et mistænkeligt dødsfald. Den afdøde var en 52-årig kvinde. Klokken 16.55 var der blevet slået alarm til 112. På adressen var også en 52-årig mand, der blev anholdt på stedet.

Det står stadig ikke klart søndag, om der ligger en forbrydelse bag. Den 52-årige mand er endnu ikke blevet afhørt, men der er flere uklare omstændigheder, der gør, at manden formentlig bliver fremstillet i grundlovsforhør senere søndag. Det oplyser politiet på Twitter.

Manden blev anholdt for at sikre hans tilstedeværelse. Det fortæller efterforskningsleder, Finn Wegner.

- Vi har ikke taget beslutning til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør endnu. Det er ud fra et forsigtighedsprincip, at vi har anholdt ham, siger han.

Annonce
Politiets teknikere arbejder i Åparken i Nyborg. Det er endnu ikke slået fast, om den døde kvinde har været udsat for en forbrydelse. Foto fra Local Eyes

- Har travlt alle mand

Efterforskningen er stadig i gang, men på gerningsstedet er undersøgelserne afsluttet, oplyser efterforskningslederen.

- Vi har travlt alle mand på den her sag. Omstændighederne er lidt mystiske, og vi kan ikke helt gennemskue, hvad der er sket. Det forsøger vi at klarlægge nu, siger Finn Wegner og ønsker ikke at oplyse yderligere.

Den 52-årige kvinde er blevet identificeret, og de pårørende er blevet underrettet. Hun vil blive obduceret søndag formiddag for at finde frem til en dødsårsag.

Sent lørdag aften arbejdede politiets teknikere stadig på stedet. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Juleåbent hos Stokkebye Vingård

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Annonce