Annonce
Nyborg

Mand fremstilles i grundlovsforhør søndag: Politiet efterforsker mistænkeligt dødsfald i Åparken i Nyborg

En midaldrende kvinde er fundet død under mistænkelige omstændigheder i Åparken i Nyborg. En midaldrende mand er blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen. Manden bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør søndag, oplyser Fyns Politi på Twitter.
Annonce

Opdateret. Den 52-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Odense klokken 15.15. Hvad sigtelsen lyder på, ønsker Fyns Politi ikke at oplyse. Ligesom de ligeledes ikke ønsker at oplyse, hvad obduktionen har vist.

Lørdag aften var politiet tilstede i Åparken i Nyborg for at undersøge et mistænkeligt dødsfald. Den afdøde var en 52-årig kvinde. Klokken 16.55 var der blevet slået alarm til 112. På adressen var også en 52-årig mand, der blev anholdt på stedet.

Det står stadig ikke klart søndag, om der ligger en forbrydelse bag. Den 52-årige mand er endnu ikke blevet afhørt, men der er flere uklare omstændigheder, der gør, at manden formentlig bliver fremstillet i grundlovsforhør senere søndag. Det oplyser politiet på Twitter.

Manden blev anholdt for at sikre hans tilstedeværelse. Det fortæller efterforskningsleder, Finn Wegner.

- Vi har ikke taget beslutning til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør endnu. Det er ud fra et forsigtighedsprincip, at vi har anholdt ham, siger han.

Politiets teknikere arbejder i Åparken i Nyborg. Det er endnu ikke slået fast, om den døde kvinde har været udsat for en forbrydelse. Foto fra Local Eyes
Annonce

- Har travlt alle mand

Efterforskningen er stadig i gang, men på gerningsstedet er undersøgelserne afsluttet, oplyser efterforskningslederen.

- Vi har travlt alle mand på den her sag. Omstændighederne er lidt mystiske, og vi kan ikke helt gennemskue, hvad der er sket. Det forsøger vi at klarlægge nu, siger Finn Wegner og ønsker ikke at oplyse yderligere.

Den 52-årige kvinde er blevet identificeret, og de pårørende er blevet underrettet. Hun vil blive obduceret søndag formiddag for at finde frem til en dødsårsag.

Sent lørdag aften arbejdede politiets teknikere stadig på stedet. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce