Annonce
Nordfyn

Politiet udsender signalement efter hærværk i Bogense

Fyns Politi har modtaget anmeldelse om hærværk mod ikke mindre end fire biler i Bogense. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Bogense: Flere biler er i Bogense blevet udsat for hærværk. Det oplyser Fyns Politi i døgnrapporten.

Hærværket betegnes som "groft" og har medført, at politiet har udsendt signalement af fire unge mænd. Alle beskrives som almindelig af kropsbydning, hvid hudfarve og tre af dem i alderen 15-20 år, mens den fjerde vurderes til at være 18-22 år.


De fire mænd blev set på Enggade, hvor forruderne på to biler, omkring klokken et natten til søndag, blev knust med en genstand.


De fire mænd blev set på Enggade, hvor forruderne på to biler, omkring klokken et natten til søndag, blev knust med en genstand. Der blev ikke stjålet noget fra bilerne, der var parkeret ud for nummer 11-14. Den ene bil er en rød Toyta Yaris, årgang 2007, mens den anden er en sølvgrå Fiat Dublo, årgang 2007.

Annonce

I alt fire biler

I alt blev der i weekenden udøvet hærvæk mod fire biler i Bogense. To ruder blev smadret i en Suzuki Liana, årgang 2006, da der blev kastet en genstand gennem begge vinduer i den højre passagerside. Bilen holdt i Adelgade, og hændelsen skete mellem fredag aften og søndag formiddag.

Endelig fik Fyns Politi en anmeldelse om, at der i nogenlunde samme tidsrum var blevet skåret i forruden på en sort Kia Picanto, årgang 2019, der holdt på Abildvej.

I Otterup var der på et tidspunkt mellem fredag eftermiddag og lørdag formiddag indbrud i en privat bolig på Lindegårdsvej. Tyven eller tyvene kom ind ved at bryde et vindue op. De fik computere og noget udstyr med sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce