Annonce
112

Politiet tilkaldt til banegårdscentret: Råbte og skreg og nikkede skaller

En 40-årig mand blev mandag sigtet for vold efter at have nikket skaller mod en person i Odense Banegård Center. Arkivfoto: Michael Bager
En 40-årig mand er blevet sigtet for vold efter episode i Odense Banegård Center.

Der er gode arbejdsdage og de knap så gode. På McDonalds i Odense Banegård Center fik en medarbejder en knap så god dag mandag, da han på vej ud fra sin arbejdsplads løb på en 40-årig mand, der foruden at lave forskellige fagter også råbte og skreg.

- Og lige ud af det blå nikker manden så personen to skaller, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist fra Fyns Politi.

Episoden førte til et større håndgemæng med flere personer indblandet, men politiet var forholdsvist hurtig på stedet.

- Her bliver den manden mere og mere aggressiv og tager også fat i en af kollegerne, hvorefter han bliver anholdt. I den forbindelse kommer det frem, at han også har slået og sparket en anden person, fortæller Kenneth Taanquist.

Ifølge et vidne til episoden blev manden lagt i benlås. Manden blev efterfølgende taget med på stationen og sigtet for vold. Senere på aftenen blev han løsladt igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce