Annonce
Odense

Politiet tilkaldt: Fest og indbrud i konkursramt Arkaden

Flere politibiler fyldte fredag formiddag i gågaden, efter der torsdag aften havde været indbrud i det konkursramte Arkaden Food Market. Foto: Camilla Ahlmann-Petersen
Annonce

Flere patruljevogne var fredag formiddag sendt mod det konkursramte Arkaden Food Market, hvor der ifølge familiemedlemmer til ejerne bag madmarkedet har været indbrud og også fest torsdag aften.

- Døren ind til kontoret inde i Arkaden er brudt op, og det er nøgleboksen også. Der er stjålet inventar og spiritus, som var låst inde, og vi kan se, der har været drukket og holdt fest, for der står tomme glas og flasker, fortæller familien, der ikke ønsker deres navn i avisen.

Flere af lejerne af de enkelte madboder stod fredag frustrerede ved bagindgangen til Arkaden for at hente deres ting, men låsene blev efter anbefaling fra ejernes advokat skiftet.

- Vi kan godt forstå, bodholderne er berørte og frustrerede. Det er vi også, konstaterer ejernes familie og forklarer, at folkene bag boderne nu får besked om, hvornår de kan tømme deres boder.

Ifølge familien er der videoovervågning af indbruddet, og nu skal Fyns Politi så efterforske sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce