Annonce
Odense

Politiet tilkaldt: Fest og indbrud i konkursramt Arkaden

Flere politibiler fyldte fredag formiddag i gågaden, efter der torsdag aften havde været indbrud i det konkursramte Arkaden Food Market. Foto: Camilla Ahlmann-Petersen

Flere patruljevogne var fredag formiddag sendt mod det konkursramte Arkaden Food Market, hvor der ifølge familiemedlemmer til ejerne bag madmarkedet har været indbrud og også fest torsdag aften.

- Døren ind til kontoret inde i Arkaden er brudt op, og det er nøgleboksen også. Der er stjålet inventar og spiritus, som var låst inde, og vi kan se, der har været drukket og holdt fest, for der står tomme glas og flasker, fortæller familien, der ikke ønsker deres navn i avisen.

Flere af lejerne af de enkelte madboder stod fredag frustrerede ved bagindgangen til Arkaden for at hente deres ting, men låsene blev efter anbefaling fra ejernes advokat skiftet.

- Vi kan godt forstå, bodholderne er berørte og frustrerede. Det er vi også, konstaterer ejernes familie og forklarer, at folkene bag boderne nu får besked om, hvornår de kan tømme deres boder.

Ifølge familien er der videoovervågning af indbruddet, og nu skal Fyns Politi så efterforske sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Stort træ spærrede hovedvej: Bilister hjalp med at slæbe grene og dirigere trafik

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce