Annonce
112

Politiet roser: Godt arbejde da campingtyv blev tilbageholdt

Det lykkedes at tilbageholde en mand, som lidt før midnat torsdag brød ind i en bolig på Flyvesandet Camping. Politiet vil forsøge at få ham varetægtsfængslet i et grundlovsforhør fredag. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM.
En 31-årig mand blev fredag varetægtsfængslet i fire uger efter et mislykket indbrud på Nordfyn sent torsdag aften.
Annonce

Nordfyn: Det var kontanter og betalingskort, som en tyv var gået på jagt efter, da han sent torsdag aften var brudt ind i en privat bolig på Flyvesandet Camping nordvest for Otterup.

Det fortæller vagtchef hos Fyns Politi Milan Holck. Politiet fik omkring klokken 23.30 en anmeldelse fra campingpladsen, hvor en person havde bemærket, at der var noget galt.

- Tyven var i gang med stjæle kontanter og dankort, da han blev opdaget. Han forsøgte at tage flugten fra stedet, men han blev tilbageholdt. Det var godt arbejde, lød de rosende ord fra vagtchefen fredag morgen.

Tyven viste sig at være en 31-årig mand, som ikke var fra lokalområdet. Ifølge politiets oplysninger kom han ind i huset gennem en ulåst bryggersdør. Han blev sigtet for indbruddet, og på grund af sin fortid blev han fredag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Ifølge politiets oplysninger blev to andre personer set køre fra stedet, men politiet har ikke noget signalement af dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce