Annonce
Nyborg

Politiet på bar bund: Ved ikke, hvem der overfaldt 12-årig pige på Cirkuspladsen

Det var her på Cirkuspladsen, at den 12-årige pige blev overfaldt lørdag den 20. marts klokken 20.27. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Fyns Politi er endnu ikke klar over, hvem der overfaldt den 12-årige pige på Cirkuspladsen i slutningen af marts.

Nyborg: I slutningen af marts kunne Fyens Stiftstidende fortælle, at en 12-årig pige var blevet antastet af en mand på Cirkuspladsen en lørdag aften.

Dengang skrev en bekymret far til en veninde af den 12-årige pige i et facebookopslag, at manden skulle have holdt fast i pigen og rørt ved hende.

Manden blev dengang omtalt som en høj, skaldet mand med en tatovering på benet iført blå shorts, men der har efterfølgende været tvivl om, hvorvidt det netop var det signalement, man havde af manden.

Derfor kan politikommissær Anders Lundsgaard fortælle, at politiet fortsat er på bar bund i sagen.

- Vi har genafhørt pigen og snakket med hendes far. Der har været flere forskellige signalementer, som gør, at vi endnu ikke er klar over, hvem der er tale om.

Udover genafhøringen af den 12-årige pige har politiet også indhentet overvågning fra Rema 1000, som pigen blandt andet har passeret på selve aftenen, men heller ikke her var der hjælp at hente.


Vi kan håbe, at det har været en enlig svale, da der ikke har været anmeldt lignende episoder.

Anders Lundsgaard, politikommissær Fyns Politi


Selv om efterforskningen endnu ikke har ført til en anholdelse, glæder politikommissæren sig over, at der ikke er sket lignende hændelser siden.

- Vi kan håbe, at det har været en enlig svale, da der ikke har været anmeldt lignende episoder i perioden siden den 20. marts.

Indtil videre har der altså ikke været noget, der har kunnet hjælpe politiet videre i sagen, men skulle man havde set eller hørt noget, der kan hjælpe politiet videre med efterforskningen af episoden, der fandt sted lørdag den 20. marts klokken 20.27, kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Borgmester anede intet om Lindøs jordkøb: - Det kom som en overraskelse

coronavirus

Folketinget indgår aftale om lempede rejserestriktioner

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Sydfyn

Private havne raser over Svendborg Kommune: Man kan ikke lave regler med tilbagevirkende kraft

Annonce