Annonce
Odense

Politiet ophæver visitationszone i Odense

Fyns Politi ophæver nu en særlig visitationszone i den østlige del af byen. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Der er ikke længere grundlag for at have en særlig zone, vurderer politiet. Siden december er der gennemført 148 visitationer og rejst 21 sigtelser.
Annonce

Det er slut i denne omgang med at have en særlig visitationszone i en del af Odense som følge af en igangværende konflikt mellem to grupperinger af kriminelle. Det vurderer Fyns Politi nu.

- Vi har i den forløbne periode ikke haft nogen hændelser, der giver anledning til at forlænge visitationszonen. Vi har gennemført en række visitationer og målrettede aktioner inden for visitationszonen, og det er vores vurdering, at trygheden umiddelbart er genskabt. Vi holder selvfølgelig stadig skarpt øje med striden mellem de to grupperinger i området, og vi er parate til at genindføre visitationszonen, hvis vi finder det nødvendigt. Det skal være sikkert og trygt for borgerne at færdes og bo i Vollsmose, Korsløkke og i de nærliggende områder, siger vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen, Fyns Politi.

Visitationszonen udløb tirsdag klokken 14.00.

Fyns Politi oprettede den 17. december 2019 klokken 14.00 visitationszone i Vollsmose og Korsløkke i Odense. Der er i perioden gennemført 148 visitationer i zonen og rejst 21 sigtelser, som fordeler sig således: En for våbenlov, otte for lov om besiddelse af euforiserende stoffer, to for lov om salg af euforiserende stoffer, tre for kørsel i narkopåvirket tilstand, tre for kørsel uden kørekort. De øvrige sigtelser relaterer sig til lidt mindre alvorlige forseelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce