Annonce
Fyn

Politiet offentliggør billeder: Mænd i hvid kassevogn sættes i forbindelse med flere indbrud

Politiet ved endnu ikke, om den hvide VW Caravelle er stjålet, men den var forsynet med stjålne nummerplader. Foto: Fyns Politi.
Fyns Politi vil gerne høre fra personer, der har set en hvid VW Caravelle på Syd- eller Midtfyn. Bilen menes at være blevet brugt ved flere indbrud.

Fyn: En terrassedør blev brudt op, og inde i huset forsøgte tyvene uden held at bryde et pengeskab op. Tyvene fandt dog også en nøgle, som passede til en grøn Peugeot 307, der holdt på gårdspladsen. Den startede de og kørte væk i - men efter et par hundrede meter standsede mændene og efterlod bilen for at stige ind i en hvid VW Caravelle.

Derefter kørte de fra stedet.

Det hele skete på Søndervej i Brobyværk om morgenen torsdag 31. oktober, og politiet har ingen forklaring på, hvorfor tyvene lod den stjålne Peugeot stå.

Men Fyns Politi har siden skaffet sig billeder af de formodede tyve, og politiet har valgt at offentliggøre billeder af to mænd og den hvide VW Caravelle, fordi mændene mistænkes for at stå bag flere indbrud på Fyn.

- Vi har mistanke om, at de huserer især i landområder på det syd- og midtfynske, og derfor vil vi gerne høre fra folk, der måske kender bilen eller kan genkende mændene - vi kan ikke genkende dem som nogen, vi kender, siger politikommissær Finn Wegner fra indbrudsgruppen i Fyns Politi.

Han fortæller til Fyens.dk, at den hvide VW er forsynet med nummerplader, som er blevet stjålet i Odense mellem 30. og 31. oktober. Politiet ved endnu ikke, om den hvide bil, som de formodede tyve kører i, også er stjålet.

Oplysninger om mændene eller bilen kan gives til Fyns Politi ved at ringe 114 og bede om at tale med indbrudsgruppen.

En af de personer, som politiet gerne vil vide mere om, ses på dette billede med et koben i venstre hånd. Foto: Fyns Politi.
En anden af de personer, som politiet mistænker for at være indblandet i både indbruddet i landejendommen på Søndervej i Brobyværk og andre indbrud i det midt- og sydfynske, ses på dette billede. Foto: Fyns Politi.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce