Annonce
Fyn

Politiet offentliggør billeder: Mænd i hvid kassevogn sættes i forbindelse med flere indbrud

Politiet ved endnu ikke, om den hvide VW Caravelle er stjålet, men den var forsynet med stjålne nummerplader. Foto: Fyns Politi.
Fyns Politi vil gerne høre fra personer, der har set en hvid VW Caravelle på Syd- eller Midtfyn. Bilen menes at være blevet brugt ved flere indbrud.

Fyn: En terrassedør blev brudt op, og inde i huset forsøgte tyvene uden held at bryde et pengeskab op. Tyvene fandt dog også en nøgle, som passede til en grøn Peugeot 307, der holdt på gårdspladsen. Den startede de og kørte væk i - men efter et par hundrede meter standsede mændene og efterlod bilen for at stige ind i en hvid VW Caravelle.

Derefter kørte de fra stedet.

Det hele skete på Søndervej i Brobyværk om morgenen torsdag 31. oktober, og politiet har ingen forklaring på, hvorfor tyvene lod den stjålne Peugeot stå.

Men Fyns Politi har siden skaffet sig billeder af de formodede tyve, og politiet har valgt at offentliggøre billeder af to mænd og den hvide VW Caravelle, fordi mændene mistænkes for at stå bag flere indbrud på Fyn.

- Vi har mistanke om, at de huserer især i landområder på det syd- og midtfynske, og derfor vil vi gerne høre fra folk, der måske kender bilen eller kan genkende mændene - vi kan ikke genkende dem som nogen, vi kender, siger politikommissær Finn Wegner fra indbrudsgruppen i Fyns Politi.

Han fortæller til Fyens.dk, at den hvide VW er forsynet med nummerplader, som er blevet stjålet i Odense mellem 30. og 31. oktober. Politiet ved endnu ikke, om den hvide bil, som de formodede tyve kører i, også er stjålet.

Oplysninger om mændene eller bilen kan gives til Fyns Politi ved at ringe 114 og bede om at tale med indbrudsgruppen.

Annonce
En af de personer, som politiet gerne vil vide mere om, ses på dette billede med et koben i venstre hånd. Foto: Fyns Politi.
En anden af de personer, som politiet mistænker for at være indblandet i både indbruddet i landejendommen på Søndervej i Brobyværk og andre indbrud i det midt- og sydfynske, ses på dette billede. Foto: Fyns Politi.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce