Annonce
Odense

Politiet måtte konfiskere flere knive

Politiet har måttet konfiskere knive flere gange i weekenden. Arkivfoto: Timo Battefeld
Fire odenseanere sigtes for besiddelse af ulovlige knive. Den ene blev stoppet efter et butikstyveri.
Annonce

Odense: Fire gange i den forgangne weekend måtte politiet have blokken frem og sigte odenseanere for overtrædelse af knivloven. En sigtelse der i bedste fald udløser en bøde - i værst fald en større straf, hvis man har mange overtrædelser på samvittigheden.

Tre af sigtelserne faldt allerede fredag. Den første da politiet i forbindelse med ransagning af et køretøj i Hans Mules Gade fandt en ulovlig foldekniv i bilen.

Dernæst fulgte en sigtelse af en person, der i Overgade gik rundt med en ulovlig kniv i sin bæltetaske. Fredagens sidste sigtelse blev præsenteret for en person i Enghaven Havekoloni i det vestlige Odense. Her var vedkommende i besiddelse af en hobbykniv, der også kan være ulovlig, hvis man ikke lige kan angive noget direkte formål med at have den på sig.

Lørdag aften blev en mand i Pjentedamsgade sigtet for besiddelse af to ulovlige knive og tilmed euforiserende stoffer, efter han have forsøgt at slippe væk fra politiet. De var lige i hælene på ham, da han kort før klokken 21 var gået ud af Fakta i Nørregade med en hel pose købmandsvarer, som han ikke havde planer om at betale for. Manden forsøgte at slippe væk på cykel, men blev altså stoppet i Pjentedamsgade.

Udover de øvrige sigtelser bliver han også sigtet for butikstyveri. Ingen af weekendens konfiskationer fandt sted i de særlige visitationszoner, der er oprettet i Vollsmose og Korsløkkeparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce