Annonce
Faaborg-Midtfyn

Politiet lukker sag: 47-årig død under træfælding

Pederstrup: Faaborg-Midtfyn Lokalpoliti betegner det som ”særdeles tragisk ulykke”, da en 47-årig mand fra Ryslinge-området torsdag formiddag blev fundet død i et skovområde i forbindelse med en træfældning.

Vicepolitikommissær Winne Lund oplyser, at lokalpolitiet hurtigt lukker sagen.

- Vi skal lige have snakket med lægerne - ellers har vi ikke mere efterforskning, og så bliver den lukket, siger hun.

Den 47-årige var onsdag ude at fælde træer i det mindre skovområde på Sdr. Højrupvejen efter aftale med skovejeren, og da den 47-åriges bil stadig holdt parkeret torsdag formiddag, undrede skovejeren sig og fandt manden død.

Politiet undersøgte torsdag stedet med Arbejdstilsynet, som formoder, at et træ har svirpet op på ramt den 47-årige efter, at han lavede et forhug i den ene side af træet og ville lave det afgørende hug på den modsatte side.

Den 47-årige skulle efter politiets vurdering være død på stedet.

Arbejdstilsynet gør ikke mere ved sagen, da træfældningen er af privat karakter.

Den 47-årige var en bekendt til skovejeren og havde ifølge lokalpolitiet særdeles god erfaring med skovarbejde.

Han skulle have fældet træer i op mod tyve år på hobbyplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce