Annonce
Fyn

Glastag i bil splintret under bro: Politiet genåbner E20 ved Middelfart - fandt ikke tegn på stenkast

Fyns Politi spærrer motorvejen ved Middelfart midlertidigt for at lede efter en genstand. Foto: Michael Bager


Fynske Motorvej bliver nu genåbnet, efter politiet torsdag kortvarigt spærrede vejen af ved 58a Middelfart Ø i cirka tre kvarter fra omkring klokken 13.15.

Til Fyens.dk oplyser vagtchef Milan Holck, at politiet var til stede på motorvejen med hundepatruljer for at undersøge, om der skulle være kastet en genstand fra broen over motorvejen ved Aulbyvej.

- En kvinde kom kørende i en personbil i vestgående retning, da glastaget i bilen pludselig splintredes. Det skete lige i forbindelse med, at hun kørte under broen, fortæller han.

Annonce

Ingen tegn på stenkast

Kvinden så dog hverken personer på broen eller noget blive kastet, ligesom hun heller ikke har hørt noget ramme glastaget. Der er heller ikke fundet sten eller rester af sten i bilen, oplyser vagtchefen.

- Men vi undersøger det for en sikkerheds skyld.

På Twitter oplyser Fyns Politi kort før klokken 14, at afspærringen ophæves inden for 5-10 minutter. Der er ikke fundet noget af politimæssig interesse ved undersøgelserne på stedet, lyder meldingen.

Milan Holck pointerede tidligere torsdag, at der lige så godt kunne være tale om et stenslag.

- Det kan være en sten, der er rikochetteret fra en bil, som kørte i den anden retning på motorvejen. Det er før set, at soltage er gået i stykker på grund af stenslag. Vi er der for at undersøge det og for at be- eller afkræfte, om der skulle være kastet med noget, fortalte han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Lynfrosten giver nye muligheder

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

Annonce