Annonce
Fyn

Glastag i bil splintret under bro: Politiet genåbner E20 ved Middelfart - fandt ikke tegn på stenkast

Fyns Politi spærrer motorvejen ved Middelfart midlertidigt for at lede efter en genstand. Foto: Michael Bager


Annonce

Fynske Motorvej bliver nu genåbnet, efter politiet torsdag kortvarigt spærrede vejen af ved 58a Middelfart Ø i cirka tre kvarter fra omkring klokken 13.15.

Til Fyens.dk oplyser vagtchef Milan Holck, at politiet var til stede på motorvejen med hundepatruljer for at undersøge, om der skulle være kastet en genstand fra broen over motorvejen ved Aulbyvej.

- En kvinde kom kørende i en personbil i vestgående retning, da glastaget i bilen pludselig splintredes. Det skete lige i forbindelse med, at hun kørte under broen, fortæller han.

Annonce

Ingen tegn på stenkast

Kvinden så dog hverken personer på broen eller noget blive kastet, ligesom hun heller ikke har hørt noget ramme glastaget. Der er heller ikke fundet sten eller rester af sten i bilen, oplyser vagtchefen.

- Men vi undersøger det for en sikkerheds skyld.

På Twitter oplyser Fyns Politi kort før klokken 14, at afspærringen ophæves inden for 5-10 minutter. Der er ikke fundet noget af politimæssig interesse ved undersøgelserne på stedet, lyder meldingen.

Milan Holck pointerede tidligere torsdag, at der lige så godt kunne være tale om et stenslag.

- Det kan være en sten, der er rikochetteret fra en bil, som kørte i den anden retning på motorvejen. Det er før set, at soltage er gået i stykker på grund af stenslag. Vi er der for at undersøge det og for at be- eller afkræfte, om der skulle være kastet med noget, fortalte han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce