Annonce
Faaborg-Midtfyn

Politiet kender nummerpladen: Uheldsbilist skældte ud og kørte sin vej

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Nr. Lyndelse: Et uheld på Holegyden i Nr. Lyndelse endte i en træls episode onsdag eftermiddag.

En varebil kom kørende i østlig retning af Lumbyvej, og i krydset Lymbyvej/Holegyden kørte en anden varebil ud for ubetinget vigepligt, lyder det i politiets døgnrapport.

Bilisten i den første varebil, en 66-årig lokal mand, forsøgte at bremse men kunne ikke undgå at påkøre den anden varebil, som svingede ud foran.

Den påkørte varebil standser ikke i første omgang efter uheldet, men den 66-årige følger efter varebilen og får chaufføren standset, oplyser Anders Lundegaard, Fyns Politi.

- Part 1 (chaufføren i den påkørte bil, red.) stiger ud og begynder at skælde ud. Han synes ikke, han har gjort noget forkert. Den 66-årige ringer til politiet, og imens forlader part 1 stedet uden at afgive sine oplysninger, fortæller Anders Lundegaard.

Politiet kender dog nummerpladen på den involverede varebil.

- Så vi ved, hvilken bil der er tale om. Så nu skal vi finde frem til, hvad der sad bag rattet, siger Anders Lundegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce