Annonce
Odense

Politiet kaldt til Vollsmose flere gange mandag aften: Kort før midnat var det alvor

Kort før midnat blev Fyns Politi kaldt til Vollsmose nok engang mandag aften. Det viste sig denne gang, at to personer var blevet stukket med kniv. Foto: Local Eyes

Odense: Flere gange mandag aften blev Fyns Politi tippet om uro og ballade forskellige steder i Vollsmose. Hver gang, politiet ankom, var der ro på og fred i gaden. Næsten hver gang.

Vagtchef Torben Jakobsen siger tirsdag morgen til Fyens.dk, at der klokken 23.59 kom flere anmeldelser om endnu en gang ballade - denne gang med knive involveret. Det var på Birkeparken.

- Det viser sig, at to personer er blevet ramt af knivstik. De er begge kørt til Odense Universitetshospital (OUH) og er blevet behandlet. De er nu indlagt på sengeafsnit, siger vagtchefen.

Annonce

Begge knivofre er mænd fra lokalområdet. Den ene er 44 år, den anden 24.

Efterforskning i gang

For nuværende mangler det egentlige hændelsesforløb at blive klarlagt, siger Torben Jakobsen. Sagen er derfor videregivet til efterforskningsafdelingen.

To mænd fra lokalområdet er tirsdag morgen indlagt efter at være blevet behandlet natten til tirsdag. Foto: Presse-fotos.dk

- Nu skal der styr på det hele, og der skal afhøres vidner, og så håber vi, at de to på OUH vil tale med os, siger han.

Politiet kender tirsdag morgen ikke årsagen til den anmeldte megen uro i Vollsmose, men der kom i løbet af aftenen flere anmeldelser.

Tirsdag morgen er der ro på, og politiet har forladt stedet, siger vagtchefen. Politiet var også til stede og bevogtede indgangen til OUH.

- Det gør vi for at sikre fred og ro på hospitalet og for at passe på de øvrige patienter, siger Jakobsen.

Der foregik i løbet af natten efterforskning og sporsikring i området, der generelt var plaget af uro mandag aften. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce