Annonce
Nyborg

Skal vist lige have læst op på reglerne: Varebiler røg ind i bøderegn

Bødeblokken blev en del tyndere i løbet af torsdagen, da Fyns Politi gennemførte en omfattende kontrol af varebiler. Foto: Michael Bager

Fyn: 37 sigtelser blev der i alt uddelt, da Fyns Politi og Tungvognscenter Syd torsdag gennemførte en kontrol af varebiler ved Nyborg.

Det skriver Fyns Politi på Twitter.

Der blev i alt standset 42 varebiler i forbindelse med kontrollen, og de 37 sigtelser er fordelt på disse.

Annonce

En oversigt over sigtelserne viser, at den mest gængse overtrædelse var manglende firmanavn eller CVR-nummer varebilen. Det blev ti sigtet for.

En chauffør fik desuden frakendt sit kørekort, da vedkommende kørte for stærkt, mens en anden fik et klip i kørekortet for at bruge sin mobiltelefon.

Bødeblokken blev dermed en del tyndere, efterhånden som varebilerne blev bragt til standsning, og der blev i alt indkasseret 191.500 bødekroner.

Det er ikke første gang, at Fyns Politi holder skarpt øje til varebilerne. Politikredsen har allerede gennemført flere kontroller af varebiler i 2021, og der er hver gang blevet uddelt adskillige bøder.

- Det tyder på, at mange er ukendte med reglerne, så vi opfordrer alle til at kigge på dem, skriver politikredsen på Twitter.

I slutningen af januar blev der uddelt bøder for 120.000 kroner i forbindelse med en varebilskontrol ved Nyborg. Ugen forinden havde bødeblokken også været fremme ved Nyborg. Her var der uddelt bøder på beløb op til 60.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Kerteminde

Måle-fremstød på Champs Elysee: Røgeriet Hindsholm skal repræsentere Danmark i Paris

Annonce