Annonce
Middelfart

Politiet har fundet livstegn fra efterlyst 16-årig: - Vi vil stadig gerne finde ham

16-årige Kaj Pihl Thorsen er fortsat efterlyst af politiet. Foto: Fyns Politi.
Fyns Politi efterlyser fortsat en 16-årig dreng, der har været forsvundet fra en institution i Middelfart siden onsdag. Politiet formoder, han opholder sig i Odense C.

Middelfart/Odense: Fyns Politi leder fortsat efter den 16-årige Kaj Pihl Thorsen, der forlod en institution i Middelfart onsdag aften ved 22-tiden.

Patruljer har søgt efter ham, og politiet har forsøgt at spore ham på mobiltelefonen.

- Vi har ledt efter ham og har blandt andet kunnet se, hvilke master hans telefon har benyttet sig af. Telefonen har været aktiv omkring Odense Banegårdcenter i løbet af aftenen og natten, fortæller vagtchef Torben Jakobsen, Fyns Politi, fredag formiddag.

- Telefonen er også blevet svaret, så vi har en formodning om, at han egentlig har det o.k., men at han ikke selv ønsker at vende tilbage. Det er umiddelbart der, vi er lige nu, tilføjer vagtchefen, der uddyber, at telefonen er lokaliseret forskellige steder i centrum af Odense.

Den 16-årige er ifølge politiet mentalt ikke som en 16-årig og er afhængig af sin medicin.

- Vi vil stadig gerne finde ham, og han skal have noget medicin. Hvis nogen ser ham særligt i området omkring Odense Banegårdcenter, må de gerne ringe 114, så vi kan komme op og snakke med ham. Det er ikke fordi, han har gjort noget forkert. Vi skal have have fat i ham, så han kan få sin medicin og komme tilbage igen, påpeger Torben Jakobsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce