Annonce
Nyborg

Politiet genoptager efterforskning: Dødfunden mand er 28 år

Det var i en lejlighed på Johs. Høirupsvej i Nyborg, at en 28-årig mand mandag eftermiddag blev fundet død. Politiet undersøger stadig dødsårsagen. Foto: Kasper Riggelsen
Politiets teknikere arbejdede frem til midnat mandag aften på Johs. Høirupsvej i Nyborg efter fund af 28-årig død mand i lejlighed. Undersøgelserne genoptages tirsdag morgen.
Annonce

Nyborg: Der er tale om en 28-årig mand, som mandag eftermiddag blev fundet død i en lejlighed på Johs. Høirupsvej i Nyborg.

Det bekræfter vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, tirsdag morgen til avisen.

Manden, som ikke har bopæl på adressen, men et andet sted, blev fundet død i lejligheden, og da man ikke umiddelbart kunne fastslå dødsårsagen med sikkerhed blev der iværksat en større efterforskning. Politiets teknikere arbejdede i lejligheden frem til midnat, og de genoptager arbejdet - og formentligt afslutter det - tirsdag morgen og formiddag.

Det er ifølge vagtchefen normal procedure, at der sættes en efterforskning i gang, hvis man ikke med 100 procents sikkerhed kan konstatere, hvad en person er død af. Og det er netop tilfældet i denne situation.

De pårørende til den 28-årige blev allerede mandag underrettet.

Politiet forventer senere på dagen at offentliggøre dødsårsagen.

Den 28-årige mand blev død fundet i en lejlighed på Johs. Høirupsvej i Nyborg. Da man ikke kunne fastslå dødsårsagen med 100 procents sikkerhed iværksatte man en efterforskning. Den ventes afsluttet tirsdag formiddag. Foto: Kasper RiggelsenPolitiets teknikere arbejdede i lejligheden frem til midnat, og de genoptager arbejdet - og formentligt afslutter det - tirsdag morgen og formiddag.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder pressemøde om corona-situationen i bydelen

Annonce