Annonce
Middelfart

Politiet nedlægger forbud mod Stram Kurs' generalforsamling på Middelfart-hotel

Genrefoto: Michael Bager
Fredag aften er Hotel Milling Park i Middelfart blevet afspærret af Fyns Politi, som er i gang med at lave sikkerhedsmæssige foranstaltninger som forberedelse til et politisk møde på hotellet. Fyns Politi meddelte dog fredag aften, at det nedlagt forbud mod mødet.

Middelfart: Hvis du har været bekymret over synet af bevæbnede politifolk omkring Hotel Milling Park i Middelfart, kan du slappe helt af. Politiet er nemlig til stede for at gøre hotellet klar til et politisk møde.

Det er partiet Stram Kurs, der havde planlagt at holde at deres generalforsamling på hotellet, fortæller Fyns Politi, men har derudover ikke mange detaljer om arbejdet.

- Vi har bevogtningsopgave på stedet, så vi skal sikre ro orden, så vi bevarer trygheden for alle, der møder op samt resten af byen, lyder det fra Fyns Politi.

Hotellet har derfor været afspærret ud til fortovet siden fredag eftermiddag, mens politiet gjorde stedet klar.

Klokken 18.56 lagde Rasmus Paludan dog en besked op på Facebook om, at Fyns Politi har nedlagt forbud mod mødet. Fyns Politi har klokken 19.35 bekræftet i en pressemeddelelse, at det har nedlagt forbud mod forsamlingen.

- Beslutningen om et forbud er truffet på baggrund af den aktuelle sikkerhedsmæssige situation i forhold til Rasmus Paludan, skriver Fyns Politi.

Politiet oplyser, at de vil være synligt til stede i området en del af weekenden for at opretholde ro og orden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Fynske dødsfald

Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce