Annonce
Fyn

Politiet på rundtur i det gode vejr: Fynboerne tager sommervejret flot

Der var ingen, der overtrådte forsamlingsforbuddet, da Fyns Politi lørdag besøgte flere fynske strande. (Dette billede er dog et arkivfoto). Foto: Yilmaz Polat
Trods skærpet overvågning på strande og andre steder med sommergæster, har Fyns Politi ingen steder fundet fynboer, der overtræder forbuddet mod store forsamlinger.
Annonce

Fyn: Det gode vejr fik lørdag Fyns Politi på rundtur til de mange steder på Fyn, hvor det er særlig dejligt at nyde pinsen og solen.

Patruljer blev sendt til en række af de mest populære sommersteder for at holde øje med, om de mange mennesker klumpede sig for tæt sammen. Men der var ingen problemer nogen steder.

- Fynboerne er virkelig gode til at overholde forsamlingsreglerne. Det er gået rigtig godt alle steder, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen, Fyns Politi.

På Twitter har politiet lagt beretninger og billeder ud fra fredelige besøg ved strande i Kerteminde og Middelfart.

Annonce

Alt for høj musik i Munke Mose

Også i Munke Mose i Odense er de mange forsamlede unge gode til at overholde afstandene, mens de hygger sig i grupper på 5-10 personer med god afstand til de andre grupper.

- Men de kan stadig ikke finde ud af at slukke for musikken. Vi må derned rigtig mange gange. Men når de ser os, slukker de, og så er det svært at finde ud af, hvem af der larmede. De tænder igen, når vi er gået, så det er svært at gøre noget ved, siger vagtchefen.

Det er helt forbudt at spille musik i området mellem klokken 19.00 og 10.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce