Annonce
112

Politiet fik supertip om narko: Mand fra Odense varetægtsfængslet for besiddelse af 100 gram kokain

En 44-årig mand fra Odense er varetægtsfængslet frem til 1. juli, sigtet for besiddelse af narkotika. Han erkendte i grundlovsforhøret at have været i besiddelse af 100 gram kokain. Foto: Katrine Becher Damkjær
En 44-årig mand fra Odense skal tilbringe mindst fire uger bag tremmer, efter han onsdag blev varetægtsfængslet for at have været i besiddelse af 100 gram kokain.
Annonce

Det var et godt tip om narkotika, som Fyns Politi fik fra en borger. For da politiet rykkede ud, fandt de 100 gram kokain og et større kontantbeløb hos en 44-årig mand fra Odense.

Manden blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, og her besluttede dommeren, at manden skulle varetægtsfængsles i foreløbigt fire uger. Det oplyser senioranklager Jacob Thaarup.

- Han erkendte besiddelsen af kokainen, men han ville ikke sige, hvor pengene stammede fra, fortæller anklageren.

Ifølge mandens forklaring havde pengene og kokainen ingenting med hinanden at gøre, men det troede hverken politiet eller retten på.

Pengene er beslaglagt indtil videre, og når sagen skal for retten, vil anklagemyndigheden bede om lov til at konfiskere pengene, der så vil tilfalde statskassen.

Annonce

Over gadesalgsniveau

En sådan mængde narkotika vil normalt blive straffet med knap et års fængsel.

- Det er ikke en stor fangst, men vi er over det almindelige gadesalgsniveau. Om manden har drevet lagervirksomhed eller er en større distributør, vil efterforskningen forhåbentlig afdække, siger Jacob Thaarup.

Hvad efterforskningen skal kigge nærmere på, vil anklageren ikke afsløre på nuværende tidspunkt.

- Det holder vi for os selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce