Annonce
Odense

Hittegodskontoret er fyldt efter Tinderbox: Politiet er ved at drukne i cykler

Der er nu så mange cykler på hittegodskontoret i Odense, at Fyns Politi fredag har udsendt et nødråb til ejerne. Foto: Fyns Politi
En nøgle kan være nok for at få din cykel igen.

Mangler du din cykel?

Så vil Fyns Politi frygtelig gerne i kontakt med dig.

Politiet har fredag lagt et nødråb op på deres hjemmeside, fordi hittegodskontoret på Rugårdsvej 103 i Odense, ikke langt fra Odense Stadion er ved at drukne i herreløse cykler.

I forbindelse med den nyligt overståede Tinderboxfestival måtte bjerge af cykler fjernes fra Falen i Odense efter festivalens ophør og mens mange ejermænd måske tror deres cykel er stjålet, så er der en god chance for at den rent faktisk er i politiets varetægt.

Hvis man ikke kan skaffe sit stelnummer på cyklen, så er det også muligt at medbringe en nøgle. Kan man låse sin cykel op, er det muligt at få den udleveret.

Men du har ikke hele sommeren. Cyklerne står typisk i hittegodskontorets lagerhaller i fire uger. Bliver de ikke afhentet inden, så sælges de enten på en af politiets auktioner - eller køres til metalskrot.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Annonce