Annonce
Odense

Stor politiaktion: Tre anholdt efter skyderi i Vollsmose

Fyns Politi var massivt til stede i Egeparken, hvor hunde hjalp med at lede efter beviser. Birgitte Carol Heiberg


Odense: Torsdag klokken 12.14 fik Fyns Politi en anmeldelse om flere skud affyret i Egeparken i Vollsmose, hvilket i løbet af eftermiddagen resulterede i et stort politiopbud samt flere afspærringer i området.

Politiet brugte de efterfølgende timer på at afsøge området intenst med blandt andet hundepatruljer. I den forbindelse har Fyns Politi fundet flere patronhylstre.

- Vi blev ret hurtigt bekræftet i, at anmeldelsen holdt stik. Så vi har været i gang med at lede efter yderligere spor og personer, der kunne have relation til skyderiet, samt vidner, udtaler indsatsleder Bjarne Puggaard.

Annonce
Flere mure i Egeparken blev nøje undersøgt for skudhuller og projektiler. Foto. Birgitte Carol Heiberg

Han fortæller, at der ikke er indløbet meldinger om personer, der er ramt af skud eller indbragt med skader.

- Det kan være, der blot er tale om skud op i luften, siger indsatslederen og tilføjer, at politiet har foretaget tre anholdelser.

- Om de anholdte personer har noget med skyderiet, kan jeg ikke udtale mig om på nuværende tidspunkt, siger Bjarne Puggaard.

Indsatsleder Bjarne Puggaard iført gul vest samler informationer fra de mange politibetjente, der var til stede i  Vollsmose torsdag eftermiddag. Foto. Birgitte Carol Heiberg

Fyns Politi har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, da efterforskningen stadig pågår. Men Fyns Politi oplyser, at man vil være til stede i området i løbet af aftenen og natten af hensyn til tryghed og sikkerhed i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce