Annonce
Nyborg

Politiet efterlyser vidner i røveri-lignende sag

Genrefoto: Johan Gadegaard
Gruppe af unge stak af med effekter efter at have udvist truende adfærd over for en anden gruppe teenagere på stisystem ved banelegemet i Nyborg.
Annonce

Nyborg: Fyns Politi beder nu læserne om hjælp til opklaring af et røveri-lignende forhold begået fredag aften ved 22-tiden.

Episoden fandt sted på stisystemet langs banelegemet i Nyborg - ikke langt fra viadukten ved Christianslundsvej.

Her blev en gruppe på fem-seks teenagere, både piger og drenge, passet op af en anden gruppe unge, som tvang dem til at udlevere diverse personlige effekter. Blandt dem beklædningsgenstande, rygsække og muligvis mobiltelefoner.

Ifølge Michael Stige fra Fyns Politi vil man gerne i kontakt med vidner, der kan have set gruppen bestående af fire-seks unge i tidsrummet omkring klokken 21-23.

- Der går en del hundeluftere i området, og det kan være, at de har set noget. Hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt, siger han.

Det har ikke været muligt at få et egentligt signalement af gerningsmændene, men flere af dem var angiveligt mørke i huden.

Ofrene for "rulleforretningen", som det hedder i politi-jargon, blev efterfølgende samlet op af familie eller bekendte på banegården i Nyborg.

Selv om sagen efterforskes som et røveri-lignende forhold, har der ifølge Michael Stige ikke været våben involveret. Men gerningsmændene, der muligvis er kørt derfra i en bil, udviste en truende adfærd.

Henvendelse i sagen kan ske på telefon 41396634.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce