Annonce
112

Politiet efterlyste kvinde: Nu er hun fundet

Arkivfoto: Michael Bager

Opdateret: Fyns Politi oplyser mandag aften via Twitter, at den efterlyste kvinde er fundet i god behold. Politiet modtog et tip, der førte dem til kvinden på gaden i Odense. Politiet oplyser, at hun har det godt, og at der ikke er sket hende noget. Hendes navn og billede er derfor fjernet fra denne artikel.

Odense: Hvis nogen ser den 44-årige kvinde, som Fyns Politi lørdag efterlyste med navn og billede, vil politiet gerne høre om det. For selvom en patrulje fra politiet søndag eftermiddag fik et kort glimt af kvinden og derfor kunne oplyse, at hun var i live, vil politiet stadig gerne tale med hende.

- Vi vil meget gerne i kontakt med hende. Vi har grund til at tro, at hun har brug for hjælp, siger vagtchef hos Fyns Politi Steen Nyland.

Kvinden blev meldt savnet lørdag eftermiddag, da hendes familie undrede sig over, at hun ikke var dukket op i Bogense, efter hun havde sagt, at hun ville tage fra Odense til Bogense.

Den 44-årige kvinde beskrives som cirka 168 cm høj, spinkel af bygning og med langt, mørkt hår. Hun var iført sort og hvid sweatshirt, lysebrun striktrøje og sorte joggingbukser med hvide striber ved anklerne, da hun forsvandt lørdag.

Oplysninger om kvinden kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce