Annonce
Odense

Brand i villa var påsat: Politiet efterlyser mand, der blev set i området

Fyns Politi efterlyser en mand, der er set i forbindelse med en brand 22. maj i Seden. Branden har vist sig at være påsat. Huset blev kort forinden handlet som dødsbo. Arkivfoto: Local Eyes
En brand i en villa i Seden i maj var påsat, viser Fyns Politis efterforskning. Politiet efterlyser nu en mand, der blev set forlade området kort tid efter branden.
Annonce

En villabrand i Krogsløkkeparken 24 i Seden i det nordøstlige Odense 22. maj var påsat.

Det oplyser Fyns Politi nu på baggrund af efterforskningen, der har afdækket, at der blev anvendt brændbare væsker på stedet.

Samtidig efterlyser politiet en mand, som blev set af et vidne omkring klokken to, cirka 20 minutter efter branden brød ud.

Vidnet så manden gå i Krogsløkkeparken i retning væk fra brandstedet og over mod et industriområde på Vestbirkvej, mens han talte i telefon.

Derfor vil politiet gerne i kontakt med personen, der beskrives som af mellemøstlig herkomst, cirka 183 cm høj og bred eller kraftig, men ikke tyk. Han var iført en mørk jakke og lyse joggingbukser med stor, hvid skrift ned ad det ene ben. Manden bar desuden en mørk kasket.

Fyns Politi leder også efter andre vidner, som har set ting i området samme nat, som kan være af interesse for politiet.

Annonce

Solgt kort tid inden

Branden i villaen var så voldsom, at huset formentlig skal rives ned og genopføres. Kort før branden var huset ifølge politiet blevet handlet som dødsbo og derfor tømt for indbo.

Har du oplysninger om branden eller observationer i forbindelse med den, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

En villabrand i Krogsløkkeparken 24 i Seden i det nordøstlige Odense 22. maj var påsat. Arkivfoto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce