Annonce
Nyborg

Politiet efterlyser lokal kunstner... Til at udstille på politistationen

Sådan ser der ud nu i venteværelset hos Nyborgs nærpoliti. Det er den lokale kunstner Annie Sørensen der udstiller billederne indtil udgangen af juli. Foto: Peter Krogh Frausing
Nærpolitiet i Nyborg har dedikeret væggene i venterummet til udstilling af kunst fra lokale. Den første har allerede meldt sig, men stationens leder efterlyser allerede nu den næste, der vil lave en udstilling.

Nyborg: Byens nærpoliti udsender en noget atypisk efterlysning.

Det drejer sig nemlig ikke om en gerningsmand bag en forbrydelse i denne omgang, men derimod om lokale med særlige, kreative talenter.

Politistationen har nemlig besluttet, at den vil give lokale kunstnere muligheden for at udstille deres værker i det område af stationen, som er åbent for offentligheden - venteværelset.

Annonce

I første omgang har Annie Sørensen, som desuden er mor til en af de lokale betjente, valgt at udstille sine malerier i en periode på tre måneder, og dermed er de hvide vægge ledige igen ved udgangen af juli.

- Vi vil rigtig gerne have noget lokalt hængende på væggene og samtidig give kunstnerne et sted, hvor de kan vise deres værker frem. Derfor fik vi idéen til at stille vores venteværelse til rådighed for udstillinger, som varer tre måneder ad gangen. Vil man bruge mere plads end den, vi har i venteværelset, så er jeg sikker på, at vi også kan løse det, fortæller stationens leder, Bjarne Puggaard.

Bjarne Puggaard leder efter lokale kunstnere, som kunne tænke sig at udstille på nærstationen i Nyborg. Foto: Peter Krogh Frausing

Stationen, som åbnede i december, havde i starten ikke nogen udsmykning på væggene. Det er der dog blevet gjort noget ved nu.

- Til vores kontorer og fællesarealer for betjentene har vi fået lavet nogle rigtigt fede billeder af steder i byen. Billederne fungere samtidig som lyddæmpere, så de også bidrager til det gode arbejdsmiljø. Det er blevet rigtig godt, fortæller stationslederen.

Har man lyst til at få udstillet sin kunst hos nærpolitiet, skal man blot henvende sig på stationen, hvor man kan få en snak om mulighederne.

På væggene i kontorer og på fællesområder hænger store billeder af steder i og omkring Nyborg. Her er eksempelvis Storebæltsbroen set fra Nyborg. Foto: Peter Krogh Frausing
Annonce
Nyborg For abonnenter

Kæmpelager af tyvekoster fundet i landsby: Brødre tiltalt for så mange forhold, at anklageren var ved at miste pusten

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Henrik gav afslag til flere unge - frygter sygdom for sine 36.000 høns: - Det er ikke en risiko, jeg tør løbe

Middelfart For abonnenter

Jæger fandt tre halshuggede rådyr i vejkant: - Det er noget forbandet svineri det der

Odense

Politiet fangede brandstiftere på film: Nu er to mænd anholdt

Erhverv For abonnenter

Hummer og hjortekød gav røde tal: Grossist på havnen hårdt ramt af nedlukninger

Bryggeri varsler dyrere øl: Tørke og krig sender forbrugerne til lommerne - endnu engang

Nyborg

Femårig død i tragisk ulykke - sagen undersøges nærmere

Odense For abonnenter

Hele Nicks familie var hjemme i rækkehuset, da branden brød ud: Krydsede afspærring og løb op til huset

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre, end min far

Odense For abonnenter

Her er billetprisen for at køre med Odense Letbane - du kan ikke købe billet på stationerne

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Odense

Asbestkaos i Højstrupparken: Udskældt firma er stadig på byggepladsen - elektrikere udsat for asbeststøv trods løfte om sikre arbejdsforhold

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Ærteavler idømt stor bøde: 140 plukkere måtte deles om fire toiletter – Vi er udsat for magtfordrejning

Odense

Lokale projekter: Søg om dette års Borgerne Bestemmer-penge

Annonce