Annonce
Odense

Politiet efterlyser 19-årig fynbo: Har været forsvundet siden fredag

Her er et billede af 19-årige Mark Corneliussen, der forsvandt fredag. Hvis du har oplysninger i sagen, kan Fyns Politi kontaktes på telefonnummer 114.
Fyns Politi eftersøger 19-årig mand fra Nyborg, der har været forsvundet siden fredag. Politiet har uden held brugt store dele af mandagen på at finde den 19-årige fynbo, der sidst blev set i Odense fredag nat.
Annonce

En ung fynsk mand er forsvundet i weekenden, og mandag aften har politiet valgt at efterlyse manden. Der er tale om den 19-årige Mark Corneliussen fra Nyborg. Han er sidst set fredag den 18. oktober 2019 kl. 22.50 i Odense på Old Irish Pub. Han beskrives som korthåret, spinkel af bygning og var iført Sort Rock Bull bluse, mørke jeans og hvide sko, oplyser Fyns Politi. Tidligere på dagen mandag valgte politiet i første omgang ikke at efterlyse Mark Corneliussen.

- Der er ingen konkret mistanke om, at der er sket en forbrydelse, eller at han skulle være selvmordstruet. Desuden er han myndig, fortalte vagtchef Kenneth Taanquist til BT.

Men senere mandag aften valgte politiet alligevel at efterlyse den 19-årige mand.

- Vi har valgt nu at gå ind i sagen og efterlyse ham. Vi har været ude og kigge på konkrete adresser og er ved at foretage andre efterforskningsmæssige skridt - så noget som at undersøge telefon og hævekort, siger vagtchef Ehm Christensen.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

Annonce

Magtesløs mor

Mens politiet først senere mandag gik ind i sagen, har Mark Corneliussens mor, Betina Corneliussen, allerede i weekenden efterlyst sin søn på sociale medier. Og mandag iværksatte gruppen Missing People også en eftersøgning af den 19-årige mand.

- Man har det som mor ad helvede til. Jeg har svært ved at sove, og mine to andre børn er også meget påvirkede. Jeg føler mig magtesløs, frustreret og drænet, fortæller hun til BT.

Mandag aften klokken 22, omrking to timer efter, politiet har efterlyst Mark Corneliussen via medier og Twitter, fortæller vagtchef Ehm Christensen, at Fyns Politi allerede har fået mange henvendelser i sagen.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at vidner har set ham gå forbi Froggys (red. café i Odense) i vestlig retning ud mod Føtex fredag aften, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

28-årig lokal kok blev knivstukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn

Snart er der leg og fest i Søndersø

Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Annonce