Annonce
Odense

Politiet efterlyser 19-årig fynbo: Har været forsvundet siden fredag

Her er et billede af 19-årige Mark Corneliussen, der forsvandt fredag. Hvis du har oplysninger i sagen, kan Fyns Politi kontaktes på telefonnummer 114.
Fyns Politi eftersøger 19-årig mand fra Nyborg, der har været forsvundet siden fredag. Politiet har uden held brugt store dele af mandagen på at finde den 19-årige fynbo, der sidst blev set i Odense fredag nat.

En ung fynsk mand er forsvundet i weekenden, og mandag aften har politiet valgt at efterlyse manden. Der er tale om den 19-årige Mark Corneliussen fra Nyborg. Han er sidst set fredag den 18. oktober 2019 kl. 22.50 i Odense på Old Irish Pub. Han beskrives som korthåret, spinkel af bygning og var iført Sort Rock Bull bluse, mørke jeans og hvide sko, oplyser Fyns Politi. Tidligere på dagen mandag valgte politiet i første omgang ikke at efterlyse Mark Corneliussen.

- Der er ingen konkret mistanke om, at der er sket en forbrydelse, eller at han skulle være selvmordstruet. Desuden er han myndig, fortalte vagtchef Kenneth Taanquist til BT.

Men senere mandag aften valgte politiet alligevel at efterlyse den 19-årige mand.

- Vi har valgt nu at gå ind i sagen og efterlyse ham. Vi har været ude og kigge på konkrete adresser og er ved at foretage andre efterforskningsmæssige skridt - så noget som at undersøge telefon og hævekort, siger vagtchef Ehm Christensen.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

Annonce

Magtesløs mor

Mens politiet først senere mandag gik ind i sagen, har Mark Corneliussens mor, Betina Corneliussen, allerede i weekenden efterlyst sin søn på sociale medier. Og mandag iværksatte gruppen Missing People også en eftersøgning af den 19-årige mand.

- Man har det som mor ad helvede til. Jeg har svært ved at sove, og mine to andre børn er også meget påvirkede. Jeg føler mig magtesløs, frustreret og drænet, fortæller hun til BT.

Mandag aften klokken 22, omrking to timer efter, politiet har efterlyst Mark Corneliussen via medier og Twitter, fortæller vagtchef Ehm Christensen, at Fyns Politi allerede har fået mange henvendelser i sagen.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at vidner har set ham gå forbi Froggys (red. café i Odense) i vestlig retning ud mod Føtex fredag aften, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Odense

Thomsens 41 år med lokalhistorie

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce