Annonce
Faaborg-Midtfyn

Politiet efterforsker stadig voldsom Faaborg-brand

Da brandfolkene ankom til Svendborgvej 127 havde ilden allerede godt fat i førstesalen. Foto: Bent Warncke
Fyns Politi lavede tirsdag brandundersøgelser i den ejendom på Svendborgvej, som stod i flammer søndag. Onsdag skal politiet lave nye undersøgelser på stedet.
Annonce

Faaborg: Politiet efterforsker, hvad der forårsagede en voldsomme brand, der søndag eftermiddag ødelagde hele førstesalen på ejendommen Svendborgvej 127 i Faaborg.

Da brandfolkene fra Beredskab Fyn ankom ved 16.30-tiden søndag, havde ilden allerede godt fat i førstesalen og i tagkonstruktionen, og der var en kraftig røgudvikling. Husets beboere var ikke hjemme, da branden brød ud. Røgdykkere skaffede sig adgang via stueetagen for at for at få branden under kontrol.

I forbindelse med efterslukningen måtte brandfolkene hugge et hul i taget for at få bugt med ilden i tagkonstruktionen.

Fyns Politi var tirsdag på besigtigelse af brandtomten, men indtil videre er der ingen konkrete bud på brandårsagen, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Dichmann.

- Vi har besigtiget brandstedet, og i morgen (onsdag, red.) vil vi lave yderligere efterforskning med teknikere. Førstesalen er mere eller mindre udbrændt, og vi kan ikke udelukke, at det kan være almindelige årsager. Omvendt kan vi heller ikke udelukke, at branden kan være påsat. Men vi er formentlig klogere i morgen, siger Carsten Dichmann.

I forbindelse med branden blev hele førstesalen, der var under ombygning, ødelagt. Beboelsen i stueetagen fik primært vandskader.

Foto: Bent Warncke
Foto: Bent Warncke
Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce