x
Annonce
112

Politiet beder om hjælp: Kender du denne mand?

Fyns Politi efterlyser denne mand efter et overfald på et pizzeria i Frederiksgade den 23. november sidste år.
Politiet har opgivet at finde frem til mand, der slog kvinde ned på pizzeria i Frederiksgade i november, og beder nu borgerne om hjælp.

Svendborg: Politiet har i de seneste fire måneder forgæves jagtet en mand, der den 23. november overfaldt en kvinde på et pizzeria i Frederiksgade, og nu beder man offentligheden om hjælp for at kunne finde frem til manden.

Episoden blev fanget af et overvågningskamera, og her fremgår det, at manden tog kvælertag på en 42-årig kvinde og rev hende ned i gulvet, så hun fik en skade i hovedet. Det fortæller politikommissær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politi i Svendborg.

- Vi har haft en masse, der skulle afhøres, og vi har også forsøgt at få ham identificeret ved hjælp af andre efterforskningsspor, men det er ikke lykkedes, og derfor beder vi nu offentligheden om hjælp, siger politikommissæren.

Han oplyser, at episoden fandt sted på Kaplan Pizzeria i Frederiksgade den 23. november klokken 05.35 – det er tidligt lørdag morgen.

Manden beskrives som dansk, almindelig af bygning, ca. 30-35 år med kort mørkt hår. Han var iført en mørk blazer-jakke, lys skjorte, lyseblå eller lysegrå jeans, sort bælte og lysegrå sneakers med hvid sål med en mørk markering på indersiden af sålen ved hælen.

Politiet beder alle med kendskab til sagen eller manden kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Fyns Politi efterlyser denne mand efter et overfald på et pizzeria i Frederiksgade den 23. november sidste år.
Fyns Politi efterlyser denne mand efter et overfald på et pizzeria i Frederiksgade den 23. november sidste år.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce