Annonce
112

Politiet beder om hjælp: Har du set denne mand trække bukserne ned?

Fyns Politi sigtede tirsdag en 46-årig mand fra Vissenbjerg for tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse i Aarup. Politiet vil imidlertid gerne høre fra andre, der måtte have oplevet manden blotte sig. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
Der var ikke grundlag for at kræve en blotter i Aarup varetægtsfængslet, men politiet vil gerne høre fra andre, der måtte have oplevet manden.

Aarup: En 46-årig mand fra Vissenbjerg blev natten til onsdag løsladt, men er sigtet for tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse, og politiet vil gerne vide, om manden har forulempet andre.

Tirsdag eftermiddag kontaktede en kvinde politiet for at fortælle, at en mand var fulgt efter hende på Tokeskovvej umiddelbart vest for Aarup. Manden kørte på en sort scooter, og på et tidspunkt var han stoppet op, havde trukket sine bukser ned og var begyndt at onanere foran hende.

- Kvinden, som ringede til os, følte sig utilpas, og hun fortalte, at hun kunne genkende manden som en, der gjorde det samme for 14 dage siden, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Mens kvinden havde politiet i telefonen, begyndte manden at køre videre, og hun fulgte efter ham, mens hun talte med politiet. Manden kørte til Dragebakken i Aarup, og på det tidspunkt var politiet ved at være fremme på stedet.

- Der stod seks-syv piger i 10-års-alderen, og han var gået i gang med gentage sin gerning over for dem, da vi kom frem og kunne anholde ham, siger Hans Jørgen Larsen.

Manden har ikke villet udtale sig til politiet, og efter at have undersøgt hans fortid har politiet vurderet, at der ikke er grundlag for at kræve ham varetægtsfængslet. Manden blev derfor løsladt natten til onsdag.

Det betyder ikke nødvendigvis, at politiet lader sagen ligge der. Manden kan have forulempet andre, uden at politiet har hørt om det, og vagtchefen opfordrer derfor alle, der måtte have oplevet manden, til at kontakte politiet.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce