Annonce
Nyborg

Nyborgs Rådhus flagede på halv i sorg: Treårig død efter tragisk ulykke i naturbørnehave

Nyborg rådhus flagede torsdag aften på halv i sorg og respekt overfor den afdødes familie. Foto: Kasper Riggelsen
En hurtig indsats fra børnehavens personale var desværre ikke nok til at redde drengens liv. Rådhuset i Nyborg flager på halv i sorg over det tragiske tab.

Artiklen indeholder indslag fra TV2 Fyn om Nyborg Kommunes reaktion på den tragiske ulyykke.

Ullerslev/Nyborg: Den treårige dreng, som onsdag eftermiddag blev kvæstet i en alvorlig ulykke i naturbørnehaven Myretuen i Ullerslev, er afgået ved døden.

Det oplyser Fyns Politi i et tweet torsdag aften.

Annonce

Ulykken skete på børnehavens udearealer, og ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger reagerede personalet meget hurtigt.

Der blev slået alarm ved at ringe 112, og der blev også ydet førstehjælp til den treårige, som efterfølgende blev kørt til sygehuset OUH i Odense og indlagt til behandling.

Men desværre forgæves.

Her er, hvad politiet har skrevet:

"Den 3-årige dreng, der onsdag eftermiddag var udsat for en ulykke i en daginstitution i Nyborg kommune, er afgået ved døden som følge af ulykken. Omstændighederne ved ulykken efterforskes fortsat. Der er p.t. ikke yderligere oplysninger i sagen."

Selv om de nærmere omstændigheder omkring ulykken altså fortsat ikke kendes, karakteriserede direktør i Nyborg Kommune, Marianne Stentebjerg, torsdag ulykken som et hændeligt uheld.

- Der er ingen tvivl om, at det er en dybt ulykkelig hændelse, som berører os alle dybt, sagde direktøren.

Hun afviste samtidig mulige spekulationer om, at ulykken kan skyldes mangelfuld vedligeholdelse af og eftersyn med legeredskaberne i børnehaven.

Repekt og sorg

Torsdag aften flagede rådhuset i Nyborg på halv oven på den tragiske ulykke.

- Det gør vi i respekt for forældrene og de efterladte, der står i denne helt ubærlige og tragiske situation, forklarede en tydeligt berørt borgmester Kenneth Muhs (V), da han torsdag aften mødte Fyens Stifstidende foran rådhuset iført sort jakkesæt og med bøjet hoved.

Selv havde han modtaget beskeden om den treåriges død kort forinden.

- Det er med dyb sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at den treårige dreng, der i går (onsdag, red.) var ude for en ulykke i naturbørnehaven Myretuen i Ullerslev, i dag er afgået ved døden. Min dybeste medfølelse og tanker går til familien og de efterladte. Mine tanker går også til børn, forældre og ansatte på institutionen, udtalte han.

Alle de ansatte i Myretuen blev torsdag aften klokken 18.30 kaldt sammen, og der var også kriseberedskab til stede. Samtidig er der gået en meddelelse ud til forældrene, og der vil være mulighed for, at de kan kontakte psykologer allerede fra torsdag aften, oplyste borgmesteren.

Fredag morgen vil der også være psykologbistand til rådighed i daginstitutionen for alle, der har brug for det - voksne som børn.

- Vi vil nu bruge de kommende dage på at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at alle omkring institutionen - det være sig familier, pårørende og ansatte - kommer bedst muligt igennem denne helt ulykkelige situation, sagde Kenneth Muhs.

- Det er vigtigt, at vi fortsætter den indsats, som vi har sat i værk. Det er det, vi vil fokusere på, og så vil vi ellers overlade den videre efterforskning til politiet, tilføjede han.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Byråd har mundkurv på i sag om kommunaldirektør: - Offentligheden har fået de informationer, de skulle

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Hæsblæsende weekend på Fyn: Voldsom vind og forhøjet vandstand

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Fik vist porno midt i undervisningen: Kommune har gentagne gange haft brud på sikkerheden

Nyborg

Udsigt til søndag med højvande: Holckenhavn-dæmning og havneområde kan svømme over

Middelfart For abonnenter

Skubbede kammerat ind i soveværelse og skød hen over hovedet på ham med oversavet jagtgevær: 37-årig skal i fængsel i tre et halvt år

Dalls videoanalyse: Her er konflikten i el-forhandlingerne

Fyn

Snart udløses spændingen: Én af disse fem tager over efter Lars Høgh og bliver Årets Fynbo

Navne For abonnenter

Dødsfald: I de efterladte papirer fra Ib stod der på en lille seddel: Husk, jeg har haft et dejligt liv, jeg elsker jer alle sammen

Bintu sejler tønder med rom med sejlskib fra Caribien: Satser på at forsyne halvdelen af Europa med bæredygtig spiritus de kommende år

Faaborg-Midtfyn

De første flasker var udrikkelige: Nu sælger Jacob sin vin til Michelin-restauranter

For første gang i to år: Storm rammer Danmark med vindstød af orkanstyrke

Fyn

Restriktioner bortfalder tirsdag: Fortsat meget coronasmitte i de fynske kommuner

Odense For abonnenter

Comsa har afleveret ny tidsplan: Letbaneåbning i maj kræver højt tempo i slutfasen

Odense

I Byen Odense-podcast: Nu kommer der mere liv på Flakhaven, kendt pub får makeover og er Odense ved at blive Danmarks svar på New York?

Annonce