Annonce
Odense

Politi om skuddræbt i Vollsmose: Ligner et tilfældigt offer

Umiddelbart tyder efterforskning på, at 31-årige Abdinur Mohamed Ismail var et tilfældigt offer, i det skyderi, som fandt sted i Vollsmose natten til torsdag. Sådan lyder det for første gang fra Fyns Politi.
Annonce

- Han havde ingen relation til kriminelle aktiviteter herude i området.
Sådan lød det både torsdag og fredag fra venner og bekendte til den skuddræbte 31-årige Abdinur Mohamed Ismail, som sent onsdag aften blev skudt og dræbt i sin bil i Egeparken i Vollsmosen.

På et pressemøde på Odense Politigård torsdag middag ville hverken politidirektør Arne Gram eller chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj kommentere på oplysningen om hvorvidt, den dræbte var et uskyldigt offer.

Siden skudepisoden har Fyns Politi arbejdet intenst på at fastslå, om den dræbte var et uskyldigt offer, som både familie, venner og Vollsmose-borgere har understreget fra start af.

Og selv om efterforskningen stadig er i fuld gang, bekræftes det nu også af politiets undersøgelser.

- Jeg kan godt bekræfte, at de første umiddelbare oplysninger om, at han ikke har nogen relation til verserende konflikter umiddelbart ser ud til at være korrekte, siger efterforskningsleder Jesper Pedersen til Fyens Stiftstidende.


De første oplysninger om, at han ikke har nogen relation til verserende konflikter ser umiddelbart ud til at være korrekte.

Jesper Pedersen, efterforskningsleder, Fyns Politi.


Annonce

Ingen forstår det

Fra de lokale i området, som kendte den 31-årige, var der da heller ingen tvivl. Abdinur Mohamed Ismail var på ingen måder forbundet med kriminelle grupperinger.

- Det er der ingen af os, der forstår. Måske var det helt tilfældigt, måske ligner han en, som de ville have ram på. Ingen ved det, sagde hans ven Ali Hassan til Fyens Stiftstidende fredag, hvor flere end 300 var samlet til mindehøjtidelighed i bydelen.

Under onsdagens skudepisode blev også en anden 31-årig mand ramt af skud. Han havde - i modsætning til den dræbte - en direkte relation til konflikten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder pressemøde om corona-situationen i bydelen

Annonce