Annonce
Odense

Politi og borgere beskudt med fyrværkeri: Unge flygtede mellem boligblokke

Politi og borgere blev tirsdag aften beskudt med fyrværkeri af tre unge på Korsløkkevej i Odense. Arkivfoto: Michael Bager

Tre unge blev tirsdag aften eftersøgt af politiet omkring Korsløkkevej i Odense, fordi de affyrede fyrværkeri og sigtede efter biler og endda også efter politiet.

Tre store drenge eller unge mænd blev tirsdag aften eftersøgt af politiet omkring Korsløkkeparken i det østlige Odense, efter at de tidligere på aftenen havde affyret fyrværkeri efter tilfældige forbipasserende borgere og biler.

Klokken 20.16 blev Fyns Politi alarmeret af bilister, som havde oplevet, hvordan der blev affyret fyrværkeri efter dem. En politipatrulje blev i første omgang sendt til stedet.

- Betjentene oplever, at der også bliver affyret fyrværkeri efter dem, og vi sender flere patruljer til området, forklarer vagtchef Steen Nyland, Fyns Politi.

Trods den massive tilstedeværelse af politi i hele området var de tre unge dog forsvundet mellem boligblokkene, men finder politiet ud af, hvem de er, kan de se frem til en alvorlig påtale og mulige sigtelser.

- Vi vil godt opfordre forældre til at holde styr på deres børn, hvad de laver om aftenen. At de affyrer fyrværkeri på den måde, skal hverken vi eller andre finde sig i, siger vagtchefen vredt.

Han minder også om, at det stadig er forbudt at affyre fyrværkeri, fordi der stadig er længe til nytår.

- Men når det bliver lovligt, skal de stadig ikke affyre noget mod hverken borgerne eller os, advarer vagtchefen.

I værste fald kan de unge formentlig sigtes efter den paragraf i straffeloven, som handler om at udsætte andre mennesker for fare. Her kan straffen være fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce