Annonce
Odense

Politi massivt til stede i Odenses centrum: Kvinde offer for knivstikkeri er i kritisk tilstand

En kvinde blev lørdag eftermiddag stukket med kniv i en opgang til en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade. Knivstikkeriet er ifølge politiet formentligt ikke banderelateret. Foto: Local Eyes
Politi og ambulancer har lørdag eftermiddag været til stede ved grønt område for enden af Dagmargade. Der er tale om et knivstikkeri, hvor en kvinde er blevet stukket med kniv i en opgang. Hun skulle ifølge politiet være i kritisk tilstand og indlagt på Odense Universitetshospital. Efterforskning fortsætter hele natten.

Odense: Et offer for et knivstikkeri lørdag eftermiddag i det indre Odense er bragt til Odense Universitetshospital og er i kritisk tilstand. Politiet fortsætter efterforskningen resten af lørdag aften og natten til søndag.

Det skriver Fyns Politi på Twitter.

Fyns Politi har lørdag siden midt på eftermiddagen været massivt til stede ved en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade og nærliggende gader i det indre Odense.

Annonce

Et større område har eftermiddagen igennem været afspærret ved Sankt Knuds Gade med politiets særlige afspærringsbånd, og det er svært at se, hvad der foregår på gerningsstedet. At der ér tale om et gerningssted har flere kilder til avisen bekræftet. Henad ved 18-tiden er flere betjente med politihunde i færd med at afsøge et større område, blandt andet Gormsgade, Alexandragade, Allégade og Fredensgade, formentligt for at sikre spor til den videre efterforskning.

Det er uvist, om der er tale om drabsforsøg, men ifølge avisens kilder er det en mulighed, fordi betjente fra en særlig efterforskningsafdeling er på stedet. Kvinden skulle være meget slemt tilredt, og det stemmer også overens med det tweet fra Fyns Politi om, at offeret er i kritisk tilstand.

En kvinde blev lørdag eftermiddag stukket med kniv i en opgang til en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade. Knivstikkeriet er ifølge politiet formentligt ikke banderelateret. Foto: Presse-fotos.dk

Et vidne, som cyklede forbi omkring gerningstidspunktet lidt før klokken 15 hørte, at der blev sagt "stik en finger i såret. Politiet kommer om lidt".

Knivstikkeriet har fundet sted i en opgang til en beboelsesejendom, og et vidne har forklaret til avisen, at der er store blodspor på stedet. Samtidigt er politiet i færd med at jagte en formodet gerningsmand til knivstikkeriet.

Overfaldet er ifølge tweetet fra Fyns Politi formentligt ikke banderelateret. Lørdag aften sendte Fyns Politi et nyt tweet om, at man fortsat er i gang med at efterforske knivstikkeriet, og at man forventer at fortsætte det meste af natten.

En kvinde blev lørdag eftermiddag stukket med kniv i en opgang til en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade. Knivstikkeriet er ifølge politiet formentligt ikke banderelateret. Foto: Local Eyes

Demonstration i Munke Mose

I forvejen var der lørdag kaldt ekstra politimandskab på arbejde, fordi der er en bebudet demonstration i Munke Mose. Omkring 40-50 mennesker er forsamlet i noget, som er en demonstration, men som for andre mere ligner en fest.

Det er Modstand Fyn, som har fået lov til at afholde demonstration i Munke Mose, og fra klokken 19 vil der også være musik samme sted. Normalt er der forbud mod musik i Munke Mose efter klokken 19, men fordi det er en godkendt demonstration gælder andre regler. Der er også planlagt en march gennem byens centrum.

Foto; Presse-fotos.dk
Politiet har hele lørdag eftermiddag afspærret et større område ved Sankt Knuds Gade og Dagmargade i det indre Odense som følge af et knivstikkeri. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Nordfyn For abonnenter

Svømmehal og spillested midt i skoven: Det gamle mejeri i Rue tager form

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Otte ud af ti overvejer at forlade jobbet: Hårde arbejdsvilkår presser ambulancereddere - Odense er særligt ramt

Odense For abonnenter

Nomineret til Danmarks bedste bager: Fødevarekontrollen fandt ekskrementer og gnavemærker i marengs

Erhverv

Nikotinposer kan spare samfundet for milliarder, mener fabrikant: Men... skal en afhængighed erstatte en anden?

Sport For abonnenter

Navne fra Odense Idrætshal - med Elvis som fan, ABBA, giftige nordfynske overhåndsserver og ildløs i madvognen

Faaborg-Midtfyn

Én faktor betyder 'alverden', konkluderer valgforsker: Se kortet her - sådan stemte du og dine naboer sidste gang

Sport For abonnenter

Denmark Open slår flot med halen i Odense Idrætshal - alle drømte om en finale mellem Momota og Axelsen

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Kerteminde

Dragefestival - Drageoptog fra Fjord&Bælt og masser af aktiviteter

Kerteminde

Redningsaktion fik Folmers køer tilbage på land: - Det var lige før, at de var begyndt at svømme

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Kultur For abonnenter

Skilsmisse førte til lammende sorg: Trine fik et øksehug i hjertet, der aldrig forsvinder

Erhverv For abonnenter

Sif og Andreas er landmænd på en ny måde: 2000 medlemmer ejer gården og de vil give mere til jorden, end de tager

Nyborg For abonnenter

Helt til grin: Komiker tager gas på Nyborg Slot

Annonce