Annonce
Odense

Politi massivt til stede i Odenses centrum: Kvinde offer for knivstikkeri er i kritisk tilstand

En kvinde blev lørdag eftermiddag stukket med kniv i en opgang til en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade. Knivstikkeriet er ifølge politiet formentligt ikke banderelateret. Foto: Local Eyes
Politi og ambulancer har lørdag eftermiddag været til stede ved grønt område for enden af Dagmargade. Der er tale om et knivstikkeri, hvor en kvinde er blevet stukket med kniv i en opgang. Hun skulle ifølge politiet være i kritisk tilstand og indlagt på Odense Universitetshospital. Efterforskning fortsætter hele natten.

Odense: Et offer for et knivstikkeri lørdag eftermiddag i det indre Odense er bragt til Odense Universitetshospital og er i kritisk tilstand. Politiet fortsætter efterforskningen resten af lørdag aften og natten til søndag.

Det skriver Fyns Politi på Twitter.

Fyns Politi har lørdag siden midt på eftermiddagen været massivt til stede ved en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade og nærliggende gader i det indre Odense.

Annonce

Et større område har eftermiddagen igennem været afspærret ved Sankt Knuds Gade med politiets særlige afspærringsbånd, og det er svært at se, hvad der foregår på gerningsstedet. At der ér tale om et gerningssted har flere kilder til avisen bekræftet. Henad ved 18-tiden er flere betjente med politihunde i færd med at afsøge et større område, blandt andet Gormsgade, Alexandragade, Allégade og Fredensgade, formentligt for at sikre spor til den videre efterforskning.

Det er uvist, om der er tale om drabsforsøg, men ifølge avisens kilder er det en mulighed, fordi betjente fra en særlig efterforskningsafdeling er på stedet. Kvinden skulle være meget slemt tilredt, og det stemmer også overens med det tweet fra Fyns Politi om, at offeret er i kritisk tilstand.

En kvinde blev lørdag eftermiddag stukket med kniv i en opgang til en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade. Knivstikkeriet er ifølge politiet formentligt ikke banderelateret. Foto: Presse-fotos.dk

Et vidne, som cyklede forbi omkring gerningstidspunktet lidt før klokken 15 hørte, at der blev sagt "stik en finger i såret. Politiet kommer om lidt".

Knivstikkeriet har fundet sted i en opgang til en beboelsesejendom, og et vidne har forklaret til avisen, at der er store blodspor på stedet. Samtidigt er politiet i færd med at jagte en formodet gerningsmand til knivstikkeriet.

Overfaldet er ifølge tweetet fra Fyns Politi formentligt ikke banderelateret. Lørdag aften sendte Fyns Politi et nyt tweet om, at man fortsat er i gang med at efterforske knivstikkeriet, og at man forventer at fortsætte det meste af natten.

En kvinde blev lørdag eftermiddag stukket med kniv i en opgang til en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade. Knivstikkeriet er ifølge politiet formentligt ikke banderelateret. Foto: Local Eyes

Demonstration i Munke Mose

I forvejen var der lørdag kaldt ekstra politimandskab på arbejde, fordi der er en bebudet demonstration i Munke Mose. Omkring 40-50 mennesker er forsamlet i noget, som er en demonstration, men som for andre mere ligner en fest.

Det er Modstand Fyn, som har fået lov til at afholde demonstration i Munke Mose, og fra klokken 19 vil der også være musik samme sted. Normalt er der forbud mod musik i Munke Mose efter klokken 19, men fordi det er en godkendt demonstration gælder andre regler. Der er også planlagt en march gennem byens centrum.

Foto; Presse-fotos.dk
Politiet har hele lørdag eftermiddag afspærret et større område ved Sankt Knuds Gade og Dagmargade i det indre Odense som følge af et knivstikkeri. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Faaborg-restaurant får igen kritik for at levere for lidt mad: Jeg blev flov over mit guldbryllup

Danmark

Lørdagens coronatal: 739 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Viktor Axelsen spiller sig i OL-finalen efter sejr over favoritdræber

Kerteminde For abonnenter

Nødråb fra stamgæsterne hos historisk perle: Hvorfor er vores værtshus lukket?

Kerteminde

Kurt byttede familiens faste ferier til frihed: Vi har oplevet noget, man ikke kunne i et sommerhus

Odense For abonnenter

66-årige Søren er lam i venstre side af kroppen: Klager over, han kun kan komme på toilettet på faste tider

Danmark

Lørdagens coronatal: 739 nye smittede

Sport For abonnenter

Søndagsnavne - med nyt om fodboldgudernes Thor, Næsby-talenter til AaB og dit og dat

Odense

Video: Vild biljagt gennem gaderne: Borgere måtte springe til side for rød Citröen

Sport

OL mens du sov: Pernille Blume vinder bronze i 50 meter fri

Odense

Fyns Politi efterlyser vidner til knivstikkeri i Odense

Assens For abonnenter

Personalemangel i ældreplejen bekymrer fagforbund: - Lige nu kører de på adrenalin, men sådan kan det ikke fortsætte

Assens

Specialisten Martin arbejder 160 kilometer fra familien for at bygge topmoderne renseanlæg: - Det er blevet en livsstil

Annonce