Annonce
Indland

Politi efterlyser mand mistænkt for overfald på station

En 54-årig mand blev i marts overfaldet på Avedøre Station i Hvidovre. Formodet gerningsmand efterlyses.

Københavns Vestegns Politi efterlyser en ung mand, der er mistænkt for et overfald på Avedøre Station i Hvidovre 31. marts.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den formodede gerningsmand beskrives som cirka 25 år, af anden etnisk herkomst end dansk, 175-180 centimeter høj, almindelig kropsbygning, brun i huden og med et mindre, sort hageskæg.

På tidspunktet for overfaldet var han iført blå jeans, sorte sko, en grå/sort kasket og en jakke, der var hvid på maven, pink på brystet, blå på ærmerne og med hvid hætte.

Han talte dansk med accent.

Overfaldet fandt sted på perronen på Avedøre Station cirka klokken 19.20, hvor offeret - en 54-årig mand - ventede på toget. Her opsøgte gerningsmanden ham og tildelte ham flere knytnæveslag og spyttede på ham.

Borgere med oplysninger i sagen kan kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefonnummer 43 86 14 48.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce