Annonce
Odense

Politi afbrød vielse: Mistanke om uægte kærlighed stoppede dobbelt-bryllup

Fyns Politi rykkede ud til en usædvanlig sag mandag over middag, hvor to par fra Vietnam og Tyskland ikke nåede at få papir på hinanden. Arkivfoto: Michael Bager
Fyns Politi stoppede mandag vielsen mellem to vietnamesiske kvinder og to tyske statsborgere, som forsøgte at indgå ægteskab - i stedet blev kvinderne anholdt, mens politiet nu skal finde ud af, om der er tale om ægte kærlighed eller to gange proforma-ægteskab.
Annonce

Kærlighed kender som de fleste ved ingen grænser, men mandag lykkedes det dog ikke for to kvinder fra Vietnam at indgå ægteskab med to mænd, der er bosat i Tyskland.

De to par havde ellers taget turen til Familieretshuset på Mogensvej i det centrale Odense for at få papir på kærligheden. I stedet fik de ansatte mistanke om, at der måske kunne være tale om to gange proforma-ægteskab mellem de to 59-årige kvinder og deres tyske udkårne.

Ingen af de fire personer har bopæl i Danmark, oplyser vagtchef Lars Tvede fra Fyns Politi, som valgte at anholde de to kvinder, fortæller han.

- Der viser sig at være rod i deres papirer, så vi anholder de to kvinder, og nu må efterforskningen vise, om der er tale om fejl i papirerne, eller om det er proforma-ægteskaber, de var i færd med at indgå, siger vagtchefen.

De to kvinder er frihedsberøvet i henhold til udlændingelovgivningen og vil blive afhørt tirsdag i sagen. De to tyske mænd er løsladt igen, oplyser vagtchef Lars Tvede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Nordfyn For abonnenter

Per er direktør i udskældt branche: - Vi arbejder intenst med at overbevise unge mennesker om, at plast er en del af løsningen

Annonce