Annonce
Sport

Stil et spørgsmål og vind fede præmier: Pokalvinder med OB gæster Abildtrup & Rasmussen

Selvom Johan Absalonsen i dag er fodbold-pensionist, holder han sig travlt beskæftiget blandt andet ved at læse jura. Han bor i dag i Odense sammen med sin kone Maria Clausen og deres tre børn. Foto: Peter Leth-Larsen
Det er en mand med et ben i hver lejr, der onsdag gæster podcasten Abildtrup & Rasmussen, der blandt andet vil komme ind på OB's kamp søndag mod SønderjyskE.

PODCAST: I 2007 brød han ud i vild jubel sammen med sine holdkammerater i OB, der netop havde vundet pokalturneringen med en sejr på 2-1 over FCK, hvilket er OB's seneste titel.

Nu er det dig, der kan vinde noget, når den pensionerede fodboldspiller og nuværende jurastuderende – Johan Absalonsen – gæster podcasten Abildtrup & Rasmussen.

Det gør Flemløse-drengen - der i føromtalte pokaltriumf blev kåret til "pokalfighter" - onsdag eftermiddag. Hvad han og de to erfarne sportsjournalister – Leif Rasmussen og Niels Abildtrup - skal snakke om, er i høj grad op til jer læsere.

Annonce

I kan nemlig stille spørgsmål til Johan Absalonsen om alt fra at vokse op og spille fodbold i Flemløse, til de omdiskuterede skifter til Brøndby og FCK, om op- og nedture og fremtiden eller hvad end I nu sidder og ønsker svar på.

Spørgsmålene skal stilles inden onsdag klokken 11 via mail sporten@sportfyn.dk eller via Sport Fyns Facebook-side eller Twitter-konto. Blandt spørgerne trækkes der lod om præmier i form af en OB-udebanetrøje og bogen Miraklet i Madrid.

Hvem holder han med?

Et af samtaleemnerne bliver søndagens kamp mellem de to sårede Superliga-klubber OB og SønderjyskE, hvor Johan Absalonsen sluttede karrieren i vinter efter otte år i klubben. Dermed har han lidt et ben i hver lejr. Man er dog ikke i tvivl om, at han er fynbo, lige så snart han åbner munden.

Alle afsnit af podcasten Abildtrup & Rasmussen kan høres via appen Nyhedskiosken eller via hjemmesiderne fyens.dk/abildtrupograsmussen eller faa.dk/abildtrupograsmussen.

Flemløse-drengen var også en del af det talentfulde B1913-kuld, der også talte Jonas Borring og Martin Vingaard. Derfor var mange også skuffet, da Johan Absalonsen i første omgang skiftede til Brøndby og ikke OB.

Der er masser at snakke om, og mange spørgsmål der må trænge sig på derude i læserskaren. Generelle spørgsmål om OB og de mange andre fynske klubber er også meget velkommen.

Sport Fyn ser frem til at modtage jeres spørgsmål og efterfølgende sende gaver i retning af de heldige vindere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce