Annonce
Sport

Pokalsejr i Ringsted og endnu vigtigere: Tess Wester tilbage i Odense Håndbolds mål

Tess Wester har haft problemer med ryggen og var ude af kampene i slutfasen af sidste sæson, men har nu genoptrænet og kænpet sig godt tilbage mod den normale plads i Odense Håndbold-målet, hvor Althea Reinhardt er den anden målmand. Foto: Nils Svalebøg
Odense Håndbold sejrede som ventet stort 40-21 i Ringsted i pokalen. Nu venter en yderligere optrapning i træning og testkampe frem mod premieren mod Esbjerg.
Annonce

HÅNDBOLD: Odense Håndbold tog fat på den lange række af tællende kampe i diverse turneringer, da holdet suste mod Ringsted i pokalen. Det var en kamp, der er udsat fra maj på grund af corona-krisen. Der skal spilles endnu en pokalkamp i august, men modstanderen kendes ikke i disse skriblende linjer.

Odense Håndbold sejrede 40-21 over det lokale 1. divisionshold i den tidlige aftenkamp, hvor mængden af tilskuere som konstant i disse besynderlige tider var stærkt begrænset.

Ved pausen førte Odense Håndbold 18-10 mod det formodede midterhold fra 1. division, så den affære var hurtigt afgjort på en aften, hvor det for den nye træner Ulrik Kirkely var vigtigt at få givet endnu mere kamptræning og testet forskellige opstillinger.

- Vi sparede Nycke Groot og Freja Cohrt, men vi fik så givet 25 minutter til målmand Tess Wester, der jo har haft lidt problemer med ryggen, så det var fint, sagde Ulrik Kirkely.

Odense Håndbold har i øvrigt nu aflyst træningskampen onsdag mod Ajax. Nok på grund af de aktuelle sære omstændigheder og fordi holdet får trænet og spillet rigeligt op mod premieren på lørdag otte dage hjemme i Ligaen mod den forsvarende mester Team Esbjerg.


Vi sparede Nycke Groot og Freja Cohrt, men vi fik så givet 25 minutter til målmand Tess Wester, der jo har haft lidt problemer med ryggen, så det var fint

Odense Håndbold-træner Ulrik Kirkely


- Men vi træner så i stedet mod Ajax i Nykøbing. I øjeblikket har holdene jo brug for at bygge sig op, så vi træner og mødes på halvvejen, sagde Odense Håndbold-træner Ulrik Kirkely til Sport Fyn i aftes.

Og torsdag spiller Odense Håndbold så i en træningskamp mod København i ligeledes Nykøbing Falster. Det sker klokken 11.00.

Annonce

Nu i Sydbank Arena

Og på lørdag har Odense Håndbold flyttet træningskampen mod Nykøbing F. Håndboldklub - både geografisk og tidsmæssigt. Den spilles ikke længere som planlagt i Haarby, men nu i Sydbank Arena - tidligere bedre kendt som Odense Idrætshal. Og det sker allerede klokken 11.45.

Der gælder specielle betingelser på grund af corona-situationen, men det kan man forvisse sig om på odensehaandbold.dk. Det er gratis at komme ind, men man skal kunne fremvise billet.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce