Annonce
Danmark

Podcasten Danmark: Sådan laver du den perfekte julemenu uden slinger i valsen

Annonce

Hvad enten du skal have and, gås, kalkun flæskesteg, medister eller alle ting tilsammen juleaften, så får du her i Podcasten Danmark tips og tricks til, hvordan du skal tilberede alle elementer, og hvad der passer godt til.

Kok og ejer af Restaurant Bacchus i Odense, Stephane Libourel giver dig også et bud på gode julevine, der passer til den fede mad.

Vibeke Toft/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Koks i kulissen i Den Fynske Opera: Tidligere næstformand genkender ikke to vigtige mødereferaters indhold

Kerteminde

At blive voksen

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Annonce