Annonce
Sport

Podcasten Danmark: Man har fået for mange håndbolde i hovedet, hvis man mener, landstræneren skal fyres

Nikolaj Jacobsen skal naturligvis fortsætte som dansk landstræner, lyder det i podcasten, Sport i Danmark. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Kan vi efterhånden tro på det danske herrelandshold i håndbold efter fiaskoen ved EM? Det og andre spørgsmål vender sportsjournalisterne Jesper Banke og Kim Mikkelsen i denne uges episode af podcasten, Sport i Danmark.
Annonce

HÅNDBOLD: Hvordan kommer det danske herrelandshold videre efter EM, og hvordan er medaljechancerne ved OL senere på året?

Det er nogle af de spørgsmål, der behandles i podcasten Sport i Danmark, hvor Fredericia Dagblads Jesper Banke har besøg af Jysk Fynske Mediers håndboldskribent, Kim Mikkelsen.

- Jeg fastholder, at Danmark har verdens bedste landshold. Vi skal bare have det til at fungere. Det gjorde det overhovedet ikke under slutrunden, men jeg synes stadig, at langt de fleste af de spillere, der var med i truppen, også er dem, der skal være med ved OL, hvor Danmark igen vil høre til blandt de absolutte favoritter, mener Kim Mikkelsen, som ikke finder det fornuftigt at tale om, hvorvidt Nikolaj Jacobsen fortsat skal være landstræner.

- Den gør helt sikkert ondt, men i min verden sætter den ikke spørgsmålstegn ved, hvorvidt han skal fortsætte som landstræner.

- Man har fået lidt for mange håndbold i hovedet, hvis man synes, han skal fyres, og korttidshukommelsen har i hvert fald lidt alvorlig skade, lyder det.

Jesper Banke spørger, hvorvidt der er danske spillere, der er færdige på landsholdet efter EM.

- Det var fint, at vi fik René Toft med til slutrunden, men for at optimere de danske chancer ved OL, skal vi håbe, at Henrik Toft kommer tilbage, og gør han det, ser jeg det også som et farvel til René Toft. Så, tror jeg, hans tid på landsholdet er ovre, siger Kim Mikkelsen.

- Derudover kan jeg være i tvivl om Morten Olsen, der fik lige knap seks minutters spilletid under EM. Det, synes jeg, er et tegn på, at landstræneren ikke lige har ham som den helt store kronjuvel i OL-samlingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce