Annonce
Middelfart

Podcast: Viktor og Victor udfordrer Rita og Lilli til en vild duel

Gymnasieeleverne Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) og Viktor Lindegaard (t.h.) snakker om ugen, der gik i Middelfart. Og nu udfordrer de trænerduoen Lilli Larsen (t.v.) og Rita Faurschou (t.h.). Foto: Sofie Secher Karlsen/Peter Leth-Larsen.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: Afgående svømmetrænerduo fra Strib bliver udfordret til en vild duel.

Unge amerikanere på cykeltur i Middelfart bliver kommenteret. Og så er der ikke mindst klap på skulderen til dameholdet i Gelsted-Ejby Motionscafès, der har vundet sølv ved de fynske mesterskaber i Bowls og meget mere.

Viktor Lindegaard og Viktor Kronborg Tørnæs er igen klar med et nyt afsnit i podcastserien "Ugen med Viktor og Victor", hvor de blandt andet også snakker om, at 30 unge fra Brenderup Højskole har brugt 32 timer på at blaffe.

Det har den ene vært nemlig selv gode erfaringer med, efter han havde samlet nogle efterskoleelever fra Nørre Aaby op.

- Jeg har en gang kørt nogen til en fest. De har simpelthen blaffet til en fest ude i Strib Forsamlinghus eller sådan noget, fortæller Victor Kronborg Tørnæs.

- Hvad nu, hvis en af lærerne fra efterskolen lytter med, spørger Viktor Lindegaard.

- Det fede ved Nørre Aaby er, at der er fire forskellige efterskoler, så du ved ikke hvilken, svarer Victor Kronborg Tørnæs.

Hvorefter podcastværterne runder historien om trænerduoen Rita Faurschou, 83 år, og Lilli Larsen, 76 år, der takker af efter årtier i Strib Svømmehal.

Og de unge værter kommer i tanke om, at svømmehallen har en stor, oppustelig blæksprutte.

- Lilli og Rita stopper, og jeg vil ikke love, at Victor og jeg går ud og overtager fredagsholdet. Men Lilli Larsen og Rita Faurschou: I er hermed udfordret til en time på blæksprutten (legeredskab, red) i Strib Svømmehal, opfordrer Viktor Lindegaard.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce