Annonce
Middelfart

Podcast: Viktor og Victor hjælper 70-årig på kærestejagt: - Det er ganske enkelt genialt

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er klar med endnu en podcast. Hør den i artiklen her. Foto: Peter Leth-Larsen
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.

Nordvestfyn: Stræklagener og halvandenmandssenge, unge amerikanere på besøg i Middelfart, nyåbnet tatovørbutik, nostalgisk teknologi, lokale krimisager ny, personlig brevkasse og meget, meget mere.

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er igen-igen klar med deres ugentlige podcast, hvor også en 70-årig mand, der i ugens Melfar Posten søger en kæreste via en kontaktannonce, får et par gode råd med på vejen.

- Genialt. Det er ganske enkelt genialt. Og man kan svare ham, hvis man har nogle af de samme interesser som gåture, cykelture, rejser, hjemlig hygge - garanteret med mere. Man svare ham med billetmærke UAO20968, Jysk Fynske Medier, Banegårdspladsen 1, Odense C, opfordrer Viktor Lindegaard, mens Victor Kronborg Tørnæs følger op:

- Der har Tinder (datingapp, red.) ramt noget, når man i stedet bare kan swipe til højre.

- Ja, men hvis han nu søger en, der er lidt mere på sin egen alder, så er det her det helt rigtige sted, svarer Viktor Lindegaard, der anbefaler, at man tjekker de personlige annoncer igennem.

Hør meget mere om, hvordan de forsøger at hjælpe den 70-årige og en masse andet i podcasten.

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard, der nu kaster sig ud i at lave en podcast om: "Ugen, der gik i Middelfart" - set gennem Melfar Posten. Han laver podcasten sammen med en kammerat og navnebror, Victor Kronborg Tørnæs. Foto: Peter Leth-Larsen

 

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes (tilgængelig indenfor få dage, red.), Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce