Annonce
Middelfart

Podcast-special: Huen med Viktor og Victor

Med en solid studenter-diæt bestående af bølgechips, pizza og pølser og brød har avisens to podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs fra Middelfart kæmpet sig gennem tre ugers fest og tømmermænd. Som prikken over i'et fik de to æren af at holde dimissions-talen på Middelfart Gymnasium. Privatfoto.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag. I denne særudgave tager de lytterne med gennem de seneste tre ugers studentergilder, øl-bowling og tunge tømmermænd.
Annonce

Det er efterhånden længe siden, man har hørt noget til avisens to podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs, og det er der en god forklaring på. De to har netop afsluttet deres tid på Middelfart Gymnasium og efterfølgende fejret friheden på behøring vis. I tre uger.

Og mens øl-tågen og tømmermændene så småt er ved at lægge sig, kigger de to i denne særudgave af "Ugen der gik med Viktor og Victor" tilbage på flere ugers fest og afslutningen på et stort kapitel.

- Min far sagde den anden dag "jeg ved ikke, om jeg er stolt af det, du har lavet de seneste tre uger, men det er fandme imponerende", fortæller Viktor Lindegaard.

Podcasterne fik æren af at holde dimissions-talen på gymnasiet, og du kan i podcasten blandt andet høre, hvorfor Victor Kronborg Tørnæs havde svedpletter så store som tekopper under talen, og hvad rektor Christian Alnor sagde til, at de to kaldte ham en gammel mand foran hele gymnasiet.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan høre podcasten i forbindelse med denne artikel, men du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

Hvem er Viktor og Victor?

20-årige Viktor Lindegaard og 19-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i den ugentlige podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce