Annonce
Sport

Podcast før OB-Vejle: Kan OB rejse sig mentalt?

OB og Vejle har kæmper mod hinanden masser af gange. Som her, hvor OB-angriberen Thomas Mikkelsen (i grøn trøje) ses i duel mod en vejlenser. Vejle kom tilbage til Superligaen sidste sommer. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Magasinet Abildtrup & Rasmussen er fremme med en ny udgave og denne gang med en vikar, idet lokalredaktøren i Assens Nina Vibe Petersen - der har fulgt OB i mange år som tilskuer - er kaldt ind for at give gode råd om, hvordan OB på søndag kan komme videre fra den grumme oplevelse mod FCK.

Fodbold: På søndag skal OB prøve at løbe fodboldforåret i møde med en sejr, når Vejle Boldklub gæster Nature Energy Park.

Efter den syngende 1-6-øretæve i Parken i søndags mod FC København har OB hårdt brug for en sejr, hvis håbet om en top-seks plads skal være realistisk.

Magasinet Abildtrup & Rasmussen er igen på gade og vej - og frem og med dette forår som podcast.

Denne gang er Leif Rasmussen afløst af Stiftstidendes Assens-redaktør Nina Vibe Petersen, der dels har en fortid som journalist på sportsredaktionen, dels har fulgt OB fra langsiden i mange år.

Hør Nina Vibe Petersens bud på, hvordan OB vil reagere på FCK-lussingen, og hvad OB mangler af spillertyper for at nå det sidste stykke frem i dansk topfodbold.

Assens-redaktøren er samtidig fan af Barcelona og fortæller anekdoter fra besøg til kampe i den spanske liga, og generelt kommer duoen ind på flere historier fra tidligere opgør mellem de to hold og runder andre nostalgiske øjeblikke.

Podcasten kan høres her over artiklen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce