Annonce
Sport

Podcast: Få alt nyt før OB-premieren mod FCK med Abildtrup & Rasmussen

Niels Abildtrup og Leif Rasmussen - her foran Richard Møller Nielsen Tribunen - rundede forleden Nature Energy Park for at komme i rette stemning før fodboldforåret, hvor OB skal prøve at få point med hjem fra turen til FC København på søndag. Foto: Nils Svalebøg

Magasinet Abildtrup & Rasmussen udgives her torsdag eftermiddag for første gang som podcast. Med nyheder fra træningen i Ådalen, en vurdering af hvem der bliver forårets hold i Superligaen, og som sædvanlig med en god portion historier og anekdoter.

Annonce

Tro det eller ej - men OB tager forskud på foråret, når de stribede fra Fyn gæster FC København i Parken.

På samme vis som OB har magasinet Abildtrup & Rasmussen premiere, og d'herrer præsenterer - akkurat som klubberne med nye spillere efter transfervinduet - en nyhed.

Det sker, når magasinet Abildtrup & Rasmussen her torsdag eftermiddag for første gang udkommer som podcast.

Hør den herover.

Sport Fyns duo runder på samme måde - som i det hidtidige video-format - en lang række detaljer her i optakten til kampen. Med seneste nyt fra Ådalen, et kig på de taktiske udfordringer, og så serveres der naturligvis en del nostalgi og anekdoter fra den lange historie med kampe mellem de to klubber, der i de seneste cirka 25 år har haft drabelige dyster.


  • Er det en god idé af OB at sælge unge Mathias Jørgensen til New York?
  • Står OB stærkere end i efteråret? Når holdet med frem i top-seks?
  • Har OB overhovedet en chance mod mesterskabsfavoritten - und so weiter?

Find podcasten øverst her i artiklen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce