Annonce
Sport

Podcast: Få alt nyt før OB-premieren mod FCK med Abildtrup & Rasmussen

Niels Abildtrup og Leif Rasmussen - her foran Richard Møller Nielsen Tribunen - rundede forleden Nature Energy Park for at komme i rette stemning før fodboldforåret, hvor OB skal prøve at få point med hjem fra turen til FC København på søndag. Foto: Nils Svalebøg

Magasinet Abildtrup & Rasmussen udgives her torsdag eftermiddag for første gang som podcast. Med nyheder fra træningen i Ådalen, en vurdering af hvem der bliver forårets hold i Superligaen, og som sædvanlig med en god portion historier og anekdoter.

Tro det eller ej - men OB tager forskud på foråret, når de stribede fra Fyn gæster FC København i Parken.

På samme vis som OB har magasinet Abildtrup & Rasmussen premiere, og d'herrer præsenterer - akkurat som klubberne med nye spillere efter transfervinduet - en nyhed.

Det sker, når magasinet Abildtrup & Rasmussen her torsdag eftermiddag for første gang udkommer som podcast.

Hør den herover.

Annonce

Sport Fyns duo runder på samme måde - som i det hidtidige video-format - en lang række detaljer her i optakten til kampen. Med seneste nyt fra Ådalen, et kig på de taktiske udfordringer, og så serveres der naturligvis en del nostalgi og anekdoter fra den lange historie med kampe mellem de to klubber, der i de seneste cirka 25 år har haft drabelige dyster.


  • Er det en god idé af OB at sælge unge Mathias Jørgensen til New York?
  • Står OB stærkere end i efteråret? Når holdet med frem i top-seks?
  • Har OB overhovedet en chance mod mesterskabsfavoritten - und so weiter?

Find podcasten øverst her i artiklen.

Annonce
Forsiden netop nu
OB

Da Alphonse Tchami kørte over hajtænderne

Odense

Johnny Cash i Sanderum

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce