Annonce
Faaborg-Midtfyn

Pludselig vælter de i tilbud fra fynboer: Århus-familie har jagtet drømmebolig i knap to år - og nu er der vist gevinst

Familien Krogshave kommer fra Århus og vil gerne bo på Midtfyn. Familien flyttede til Kværndrup for et halvt år siden, hvor de nu bor midlertidigt i et rækkehus. Arkivfoto: Aida Jahic
En familie fra Århus har i knap to år ledt med lys og lygte efter den helt rette bolig på Midtfyn. Med hjælp fra avisens læsere kan det nu være, der endelig er gevinst.

Kværndrup: Allerede klokken ni tikker de første tekstbeskeder, Messenger-beskeder og opkald ind på Natascha Krogshaves mobil fra folk, der gerne vil sælge deres bolig til familien.

Avisen havde netop udgivet artiklen på fyens.dk og faa.dk, der beskriver, hvordan familien fra Århus i knap to år har søgt drømmeboligen på Midtfyn - men uden at have heldet med sig. For da familien troede, de havde fundet drømmehuset, blev de overhalet indenom og måtte stå tilbage med kærestesorger.

Men nu har familien på fire fået ekstra hjælp til at finde det rette hus på Midtfyn.

Annonce


Folk er hjælpsomme og har været meget søde. Det er sjovt at få så mange henvendelser.

Natascha Krogshave


Natascha Krogshave beskriver det som, at hvis hun ikke havde vidst, artiklen ville udkomme onsdag, havde hun opdaget det med opkaldene.

Familien Krogshave består af Natascha Krogshave (t.v.), Johan Krogshave (t.h.), treårige Theodor Krogshave og fire måneder gamle Leander Krogshave. Lille Leander sov, da billederne skulle tages. Arkivfoto: Aida Jahic

- Vi er ved at nærme os de 20 henvendelser fra folk, som vil sælges deres hus til os. Det fortsatte helt til klokken 11 om aftenen. Mange læser jeres artikler, siger hun med et grin over en skrattende telefonforbindelse.

Familien er lige nu på sommerferie i Nordjylland for at besøge Johan Krogshaves familie, men Natascha Krogshave vil gerne sætte nogle ord på hjælpen - og at den måske har givet pote allerede.

Et flot rødstenshus i sigte

- Vi har fundet et hus, der har potentiale. Det er ikke officielt til salg endnu, da sælgeren oprindeligt ville renovere huset og først sælge det om et par år. Han har tidligere haft det til salg uden at få det solgt, siger Natascha Krogshave og uddyber:

- Hvis vi gerne vil købe huset og selv renovere det, vil han gerne sælge det til os, men vi har ikke set huset i virkeligheden endnu. Det er et flot rødstenshus og ser rigtig lækkert ud.

Illustration: Ida Simmelholt

I den tidligere artikel beskrev familien deres drømmehus som "et charmerende rødt murstenshus, hvor der er plads til familien på fire. Det må gerne være et nedlagt landbrug, som de skal bygge om og kan sætte deres eget præg på."

- Men vi må lige se det og mærke efter først, siger Natascha Krogshave, der lige nu bor midlertidigt i et rækkehus i Kværndrup.

Familien har fået mange forskellige henvendelser og har ikke nået at svare alle, da de drog på ferie i fredags.

- Vi gav det en skalle torsdag aften og fik svaret en del. Mange af husene, som vi fik tilsendt, var allerede til salg, og dem havde vi set tidligere. Men siden har vi ikke haft tid til at svare, og så har der været en del dårlig forbindelse, tilføjer Natascha Krogshave.

Annonce

Henvendelser fra Nordfyn

Nogle af henvendelserne har også handlet om huse uden for kommunegrænsen, hvor en bestemt kommune skiller sig ud.

- Enkelte henvendelser har handlet om, at vi skulle overveje Nordfyn. Det handlede både om huse, som var til salg, og huse, som ville blive sat til salg, fortæller Natascha Krogshave.

Men familien ved, hvad deres krav er, og derfor har det ikke været svært at vælge husene fra eller til. Husene på Nordfyn er hurtigt blevet valgt fra, da de ligger for langt væk fra Natascha Krogshaves familie på Sydfyn.

- Det har været let at se, om husene var noget for os eller ej. Mange af husene har været for små, for moderniserede eller ligget i byen.

Men familien har været glade for hjælpen og er meget taknemmelige.

- Folk er hjælpsomme og har været meget søde. Det er sjovt at få så mange henvendelser, siger Natascha Krogshave.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Thorbjørn fra Vester Aaby har stor succes med ukorrekte børnefilm: - Spørger Matthesen, om jeg vil lave en tre'er, siger jeg ja

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Vanvidsbilist med kæmpepromille anholdt: Politiet beslaglagde bilen

Fyn For abonnenter

Penge til letbanen sluttede Helvegs vildeste år i politik: Østergaards fald satte lavinen i gang

Kultur

Jazzens beskedne pianist hyldet: - Jeg kører træt i det, hvis autopiloten er slået til

Kultur For abonnenter

Tusindvis af festivalgæster venter på Finns roser: - Som blomst oplever rosen lidt af en renæssance i disse år

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Debat For abonnenter

Meningsmager Bertel Haarder: Kurt Westergaard var en sand frihedskæmper

Kerteminde

Restaurant leder med lys og lygte: - Vi har gjort alt for at finde personale til køkkenet

Danmark

Efter måneder med utrøstelig datter opgav Maja at få hjælp i Danmark: - Det føltes ulovligt at tage til udlandet

OB For abonnenter

Oliver Christensen viste stærke parader - men pokeren om OB-målmanden er en gyser efter HSV-keepers pragtkamp

Odense For abonnenter

Her løber regnvandet på vejen og i små grøfter: Bellinge Fælled er designet til at klare fremtidens regnskyl

OB For abonnenter

Se højdepunkterne: OB fightede sig til point i hidsig tidlig topkamp

Annonce