Annonce
Sport

Pless er mentalt bagud

Anden runde blev endestation for Kristian Pless i herresingle ved French Open. Den 26-årige dansker skulle krydse ketsjer med den 16.-seedede Marcos Baghdatis og cyprioten viste hurtigt, at han også mestrer grusspillet med sætcifrene 7-5 6-3 6-4.

26-årige Kristian Pless er skuffet over sin mentale præstation mod den 16.-seedede Marcos Baghdatis

Annonce

TENNIS: Kristian Pless hang en anelse med mulen efter sit andenrunde-nederlag til Marcos Baghdatis i French Open torsdag.

- Jeg synes faktisk, at jeg spillede lige så god tennis som ham, han var bare bedre på de vigtige bolde. Mit spil er, som det skal være, men på det mentale stadie er jeg langt fra de bedste spillere, fortæller Kristian Pless.

Første sæt var tæt og endte 7-5 til 16.-seedede Baghdatis. I andet sæt tabte Pless sit første serveparti, kom hurtigt bagud og tabte sættet med 3-6. Tredje sæt var igen lige. Pless brød tilbage til stillingen 4-4 og havde dermed muligheden for at serve sig selv i front, men Baghdatis viste klassen og breakede straks tilbage, holdt sin egen serv og vandt kampen 7-5, 6-3, 6-4.

- Lige nu er det lidt hårdt, for jeg har smidt en del kampe i år på den måde. Jeg er ærgerligt over, at jeg på de 10 minutter i slutningen af første sæt og starten af andet sæt fik smidt en hel kamp. Tredje sæt var nok det eneste tidspunkt, hvor jeg synes, han spillede bedre end mig, siger en skuffet Pless.

Annonce

Med i double

Han er dog ikke helt ude af verdens største grusturnering. I double spiller Pless for første gang sammen med amerikanske Vincent Spadea, der er rangeret som nummer 66 i verden. De møder verdens bedste doublepar, de amerikanske tvillinger Bob og Mike Bryan.

- Vi har fået en dårlig lodtrækning, men vi skal være glade for, at vi overhovedet er med. Vi kom kun ind i turneringen, fordi et andet par blev skadet. Men de slår os ni ud 10 gange, så vi håber bare, at det bliver denne ene gang, vi møder dem, vurderer Pless.

Det var de seedede spilleres dag på Roland Garros.

På Centre Court måtte Lleyton Hewitt dog ud i fem sæt, før han kunne knytte sejrsnæverne. Men det var heller ikke hvem som helst, han spillede i mod. På den anden side af nettet stod mesteren fra 2004 Gaston Gaudio fra Argentina. Og han lagde ud som lyn og torden og tog de to første sæt, inden Hewitts fighterhjerte vågnede. Tre og en halv time senere stod der 4-6, 3-6, 6-2, 6-4, 6-2 på scoreboardet.

Den sjetteseedede Novak Djokovic fulgte Hewitts spor og vandt, med en smule slinger i valsen, 6-3, 3-6, 6-3, 6-1 over franske Laurent Recouderc, mens spanske Rafael Nadal også er klar til næste runde. Spanieren, der har chancen for at vinde turneringen for tredje år og skrive sig ind i historiebøgerne ved siden af Bjørn Borg, vandt sikkert 6-2, 6-1, 6-4 over Flavio Cipolla fra Italien.

På kvindesiden spadserede Maria Sharapova let videre til tredje runde med 6-2, 6-1 over Jill Craybas. Det samme gjorde syvendeseedede Ana Ivanovic samt Serena Williams.

Til gengæld tabte argentinske Gisela Dulko, seedet 29, til russeren Alla Kudryavtseva 5-7, 6-1, 8-6.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce