Annonce
Debat

Plejefamilier. Politikere må tage ansvar

Annonce

Lokaldebat: Torsdag 21. november havde Assens Kommune inviteret sine i alt 73 familieplejere til møde på Kompasset i Assens. Kommunens øverste embedsmænd orienterede familieplejerne om deres planer om at ville spare 1.400.000 kroner om året de næste tre år på familieplejerne.

Embedsmændene kom på en uhyre vanskelig og krævende opgave. Et overfyldt og stemningsfuldt lokale med meget spørgende og vrede familieplejere gjorde det meget svært for de kommunale chefer i Assens Kommune. Embedsmændene havde det mere end svært med at sælge deres planer til famillieplejerne. Ja, det lykkedes dem ikke, fordi planerne blev vredt afvist af de tilstedeværende familieplejere.

De kommunale chefer henviste til de ansvarlige politikere. Det endte med, at de fralagde sig ansvaret og henviste til kommunens ansvarlige politikere.

Derfor bliver de ansvarlige politikere inviteret til møde i januar 2020 af de 73 familieplejere i Assens Kommune, hvor de kan få lov til at stå til ansvar for den beslutning, de i februar måned skal foretage i byrådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce