Annonce
Middelfart

Mange måneders arbejde før royalt besøg: Se videoen fra Kronprinsessens visit

Kronprinsessen på besøg i anledning af Lillebæltsbroen fylder 50 år. Foto: Søren Gylling
Hun var væk næsten lige så hurtigt, som hun kom. Her kan du se en video af Kronprinsesse Marys besøg i Middelfart, som foregik både på land, til vands og på Severin.
Annonce

Middelfart: Onsdag trillede Kronprinsesse Mary ind på Gl. Havn i Middelfart for at besøge Lillebæltsbroen på dens 50 års fødselsdag. Alt i alt var besøget planlagt til at vare halvanden time, men det har taget flere måneders forberedelse at få alt til at klappe på dagen.

- Vi sendte en invitation til kongehuset før sommerferien. En åben invitation til alle i kongehuset, og de vendte tilbage med en forespørgsel på, hvad sådan et besøg kunne indeholde, og vi sendte et forslag til dem. Så meldte de tilbage, at kronprinsessen gerne ville deltage, fortæller Rasmus Kjølby, der er kommunikationschef i Middelfart Kommune.

Besøget har været planlagt ned til mindste detalje, og selv om Middelfart Kommunes kommunikationsafdeling har løst mange andre opgaver sideløbende med planlægningen af besøget, så har det krævet en del kræfter at få alt til at klappe i de timer, Kronprinsesse Mary var i Middelfart og Fredericia.

Alt lige fra sikkerhedsgodkendelser til besøg af PET, uniformerede betjente og planlægning af kaffe og kage på Severin har krævet opmærksomhed - helt ned i detaljen.

Det var derfor en meget detaljeret plan, der blev udleveret til den akkrediterede presse. Minut for minut var der planlagt, hvad der skulle ske.

Det, offentligheden kunne se på Fyn-siden af begivenheden var, at Kronprinsessen ankom i sin bil, sagde goddag til borgmester Johannes Lundsfryd og borgmester Jacob Bjerregaard, gik langs Gl. Havn for at stige ombord på Aventura. Herefter sejlede skibet langs kajen og drejede af nær Kulturøen ud mod Lillebæltsbroen.

I Snoghøj blev hun modtaget af veteranbiler, der fragtede hende tilbage til Middelfart, for til sidst at ankomme til kaffe og kage på Severin.

I videoen i artiklen her kan du se, hvordan besøget så ud i de minutter, hun var i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce