Annonce
forside

Plakatkonkurrence for vinterparaden

Fremmødet var massivt, da den første parade vandrede gennem Svendborg i september 2018. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Sydfyns Kulturforening åbner konkurrence om at lave plakaten til kyndelmisseparaden i Svendborg til februar.

Svendborg: Findes der mon en grafiker eller andre kreative sjæle, der har lyst til at komme med et bud på, hvordan plakaten for den næste store parade i Svendborg skal tage sig ud?

Det håber Sydfyns Kulturforening, der står bag paraden "Vandring fra vinter til vår", som går gennem Svendborg 1. februar 2019.

Temaet er overgangen fra den mørke til den lyse tid, hvilket plakaten gerne skal afspejle, lyder det i opdraget fra foreningen. Ellers er der fri leg inden for motiv, farver og grafisk udtryk, og man bestemmer også selv, om plakaten skal være tegnet, fotograferet, malet eller lidt af det hele. Eneste krav er, at der skal stå "Kyndelmisse Parade fra Svendborg Torv klokken 17 den 1. februar 2019 - Vandring fra vinter til vår" på plakaten.

Der er frist for at indlevere et bud på en plakat 25. november. Plakaten afleveres i Kunstforeningen SAK eller sendes som fil til sydfynskulturforening@gmail.com

Herefter vil det være på til dommerpanelet Mogens Palm, daglig leder af SAK, Asbjørn Bourgeat, Svendborg Bibliotek og Svendborg Graphic, og billedkunstner Mai-Britt Schultz at vælge en vinder.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce