Annonce
Odense

Plads til løbere: Tre aftener med spærrede veje i Odense

DHL-Stafetten begynder og slutter på Engen ved Fruens Bøge. Der løbes tirsdag, onsdag og torsdag, og mens løberne er i gang, er der spærret for gennemkørsel for almindelige bilister på Sejrsskovvej og Skovalléen. Arkivfoto: Michael Bager.
Ifølge DMI kan deltagerne i tirsdagens første afdeling af DHL-stafetten i Odense ånde lettet op: Regnvejret holder op, før løberne skal ud på ruten.

Dalum: Flere tusind deltagere er med tirsdag, når årets DHL-stafet i Odense begynder på Engen i Fruens Bøge, og de mange løbere gør det nødvendigt at lukke dele af to veje i området.

Fra klokken 17.30 og frem til klokken 21 bliver der spærring for biler på Sejrsskovvej mellem rundkørslen og den Fynske Landsby, og på Skovalléen er der spærret mellem Sejrsskovvej og indkørslen til Fruens Bøge Station.

Cyklister og fodgængere kan passere de lukkede vejstrækninger, og bybusser får også lov at køre ad Sejrsskovvej, oplyser Odense Kommune.

DHL-stafetten er verdens største motionsløb med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Aabenraa, Odense og København med samlet knap 207.000 deltagere sidste år. Næsten 17.000 af dem løb i Odense, og i år har 16.500 tilmeldt sig løbet i Odense.

Selvom vejret tirsdag morgen kunne tyde på, at løberne får sig en våd fornøjelse, er der opmuntring fra DMI. Regnvejret skulle ifølge prognosen for Odense ikke komme til at genere løberne, for meteorologerne venter tørvejr i Odense fra omkring klokken 15 og resten af dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce